Velika nagradna igra: Glitter podarja deset Moroccanoil izdelkov za lase in telo

Vedno sem neskončno vesela in hvaležna, ko vas lahko razvedrim z nagradno igro. In december je čas obdarovanja, zato se mi zdi super, da se vse spravimo v akcijo. Kot veste je nega las ključnega pomena in kultna znamka Moroccanoil nam že vrsto let ponuja izvrstne izdelke. Tu in tam si omislijo linije za telo, ki pa gredo za med, saj je njihov vonj čaroben in mamljiv, vedno imam občutek, da seže do dna duše. In kdo ve, morda je res tako.

Moroccanoil set za telo in lase

Če smem dodati še to, naj povem, da si v 2021 želim še več nagradnih iger in čudovitih izdelkov za bralke, saj sem neskončno vesela, ko lahko komu polepšamo življenje. Moroccanoil bo tudi tokrat poskrbel za čudovite in lesketajoče se lase ter za mehko in dišečo kožo. Ta teden podarjamo naslednje produkte:

  • Moroccanoil set za lase Hydration (vsebuje šampon, balzam, masko, olje za nego las),
  • Moroccanoil All in one leave-in balzam za lase,
  • Moroccanoil volumizing mist,
  • Moroccanoil pure Argan oil,
  • Moroccanoil Shimmering body oil,
  • Moroccanoil Dry body oil,
  • Moroccanoil night body serum.
Moroccanoil set za telo in lase

Sodelujete tako, da nam sledite na Instagramu, naš profil je glitter.si in pod Moroccanoil sliko napišete svoj komentar. Lahko tudi označite prijateljico ali prijatelja, da bo še več možnosti za zmago. Nagradna igra traja do 2. januarja. Srečno vsem!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

22 komentarjev
  1. Dovolim si biti občudovana, zato z veseljem sodelujem v tej čudoviti nagradni igri! Hvala, Lorella, za vse izjemne modne nasvete in ideje,

  2. Živjo. Vaše darilo bi mi polepšalo praznične dni. Naj bo let 2021 čarobno na vseh področjih vam želi in LP Jana

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.