Veliki lepotni giveaway samo za vas

Drage bralke, december je nedvomno čas, ko nam je všeč iti po trgovinah, izbirati darila, razmišljati o tem, kaj bi same rade dobile in, no, to je mesec, ki nas običajno poboža po duši. Letos je malo drugače, a nič zato, mi si vseeno želimo tisto čarobno lesketanje, tudi v očeh, ker je tako prav in ker se tako počutimo bolje. Tokrat smo skupaj z Lucy in Natašo pripravile nagradno igro, ki vsebuje dva velika lepotna paketa in must have izdelke zato, da boste še lepše.

Prvi paket
Prvi paket

Kreme za obraz in telo, izdelki za lase, pilingi, mila, nakit, sredstva za odstranjevanje make-upa. Vsak paket vsebuje veliko različnih izdelkov, ki jih tudi same uporabljamo in so nas navdušili. Z veseljem delimo z vami svoje izkušnje ter si želimo, da bi bile vse te dni še lepše in posute z bleščicami, ki jih še kako potrebujemo.

Drugi paket
Drugi paket

Sodelujete pa z našim Instagram profilom, in sicer tako, da nam sledite (@glitter.si) in všečkate ter komentirate sliko z nagrado. Izbrali bomo dve bralki-sledilki in darila poslali po pošti. Pričakujemo vas v velikem številu in srečno vsem!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.