Victoria’s Secret letos brez spektakularne revije

Verjamem, da bodo navdušenci spodnjega perila in lepih deklet ostali razočarani. Modni kritiki pa bodo rekli, da je tako ali drugače vseeno. Glede revije Victoria’s Secret so mnenja zelo različna, a nekaj drži kot pribito: vedno je bila spektakularna, vedno noro seksi in vedno deležna neverjetne pozornosti. In jasno, dekleta so naredila svoje. 

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Letos so modno revijo ukinili, kar je uradno potrdila Irina Shayk, ena izmed angelov, ki je pred kratkim dala intervju za revijo o modi. Zanimivo, kako je priznala, da bo pogrešala priprave v fitnesu, ki se začnejo prav zdaj, za revijo, ki naj bi bila na sporedu čez nekaj mesecev. V resnici naj bi revijo ukinili zaradi repozicioniranja branda in pa zato, ker smo bili vsi bolj navdušeni nad na pol golimi puncami kot pa nad samim perilom. In da, nekaj je prav gotovo na tem.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ko odstraniš vse perje, bleščice, čipke, krila, umetne lase in trepalnice ostane perilo, ki ni niti tako posebno. Če ste že bile v trgovini Victoria’s Secret, potem veste, o čem govorim. Manjka tista subtilna prefinjenost, ki jo opazimo denimo pri znamki Intimissimi, in glede na to, da je na svetu bolj malo žensk, ki imajo angelska telesa, je potem že tako, da ti vsi ti dodatki ne pomagajo in bi raje videl perilo, ki je lepo zato, ker je dobro narejeno, ne pa zato, ker ga nosi Irina.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Sama toplo pozdravljam to potezo in srčno upam, da bo tudi tokrat Victoria na naši strani, na strani žensk. Ki smo včasih manjše, drugič večje. enkrat vitke in potem z oblinami, si pa želimo vse biti lepe. Tudi in predvsem takrat, ko nas nihče ne vidi.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.