Vintage pridih na vsakem koraku

Ulice vseh večjih prestolnic bodo kmalu zavzele fashionistke, saj se te dni odvijajo tedni mode po celem svetu. In modni strokovnjaki že napovedujejo, kateri kosi bodo najbolj opazni, saj že celo mrzlo sezono kraljujejo na samem vrhu najbolj IN oblačil in modnih dodatkov. Tukaj je vintage, retro pridih, ki je izredno priljubljena izbira in čudovita mešanica z ostalimi trendi. Eden izmed must have kosov so T shirti s potiski glasbenih bendov. Od Guns N’ Roses, The Rolling Stones do Davida Bowieja in mnogih drugih. K temu basic kosu pa pristaja denim, ki ga je ta hip res veliko in najbolj moden model hlač je mom jeans, ki nas popelje v zgodnja 90. leta. Poleg tega so jeans jakne prav tako odlična izbira, če pa prisegate bolj na žamet, je sedaj čar, da si omislite široko, rebrasto žametno jakno, ki jo boste lahko nosile tudi spomladi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

In tudi če še ni pomlad, so tu potiski rožic, ki prav tako spadajo pod retro detajle, ki očarajo na različne načine. Zelo priljubljeni so na svili in s kombinacijo krzna ob robovih ter dizajnom, ki spominja na kopalni plašč. Če pa bi raje dodale retro pridih s pomočjo modnih dodatkov, preprosto stavite na različna sončna očala. Mlade modne ikone, kot je Bella Hadid, prisegajo na mini sončna očala, ki komaj zaščitijo oči pred sončnimi žarki. Izredno lep model pa je tudi cat-eye, ki lepo poudari poteze obraza.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.