Vračajo se svetle kavbojke

In to ne kakršnekoli, temveč tiste najbolj retro, kot smo jih nosile v preteklih 80. in 90. letih. Pozabimo na primerke, ki delujejo poceni in kičasto, temveč se raje osredotočimo na kul, skoraj deški look, tak, h kateremu lahko nosimo zgolj preprosto T majico in bele superge ali pa petke in crop top z napihnjenimi rokavi. Med denim odtenki smo zadnjih nekaj sezon zagotovo namenile več pozornosti temnejšim različicam, a tokrat jih po desni že prehitevajo svetle, zbledele kavbojke. Višina pasu sicer ostaja enaka, torej nekje okoli popka, medtem ko dolžina niha od tiste 3/4, kjer razkazujemo gležnje in so hlačnice vidno privihane, pa vse do dolgih, na zvonec, kjer obutev skoraj ni opazna.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Vsekakor je to kos, ki zahteva nekoliko več pozornosti. Že svetla barva sama po sebi daje širši izgled, zato takšne kavbojke pač niso za vsako telo oziroma je potreben kak trik ali dva, da vse skupaj deluje OK. Tokrat so zaželene kombinacije z vzorci, sploh z rožicami, črtami in pikicami, odlično se svetle kavbojke ujemajo z belimi kosi, zelo romantično pa vse skupaj izgleda, ko jih oblečemo poleg lahkotne bluze in sandalov z visoko petko. Za prehodne tedne so tudi tu dobrodošli suknjiči in trenči, pa tudi bomber ali še raje parka jakne.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pri svetlih kavbojkah so skoraj obvezni vsi naravni elementi, od povsem drobnih, kot so morda leseni gumbi in/ali uhani z resicami in cofki, pa vse do opaznejših, kot so pletene torbe, espadrile in slamnat klobuk. Za piko na i so dobrodošle tudi svilene rutke, zelo lepo pa se svetlim denim odtenkom letošnjo pomlad podajo tudi kačji vzorci, ki so se pravzaprav znašli skoraj na vseh kosih trenutne garderobe.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.