Vračamo se nazaj k romantiki

Lepotni trendi letošnjega leta so zares razgibani in nekaj se najde za vsak okus. Tokrat se bomo vrnile nazaj k romantiki z velikim poudarkom na make-upu. V ospredju so trije videzi za različne priložnosti. Prvega bi lahko poimenovali kar temna romantika, saj je nekoliko bolj temačen. Oči so obrobljene z barvico, izbira senčil pa je prav tako temna; od črne pa vijolične, zelo lepo prideta do izraza tudi temno modra in zelena. Koža je brezhibna, brez strogega contouringa, le rdečilo je must have. Naj bodo oči zares v centru pozornosti, zato bo izbira šminke tudi bolj nude. Naslednji videz je zelo zaželen na rdečih preprogah. Make-up v barvah sončnega zahoda je naslednji romantični trend. Rdeča, oranžna, rumena in roza so tisti odtenki, ki poudarijo barvo oči in jih naredijo zares izstopajoče.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Če pa raje v center pozornosti postavljate ustnice, je tretji trend kot nalašč za vas. To so klasične rdeče ustnice, ki jih spremlja bolj naraven videz kože in oči. Poiščite svoj popoln odtenek rdeče, ki ga lahko brez skrbi nosite za vsak dan na manj vpadljiv očesni make-up ali pa za večerne priložnosti k bolj dramatičnemu make-up videzu.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Pomembno vlogo pa igra tudi pričeska in romantičen pridih lahko vključimo tudi na tem področju. Kite so tiste, ki najlažje pričarajo romantiko in so največkrat v kombinaciji z raznimi lasnimi dodatki. Te so sproščene v boho slogu in pridejo do izraza na daljših laseh. Za gostoto in dolžino lahko uporabite tudi lasne dodatke, ki bodo olajšali ustvarjanje tovrstnega videza. In kot prej omenjeno so pika na i dodatki, od raznih rožic do špangic, izbira “okraskov” je velika.

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.