Vroča sezona je sezona belih oblek

Tako kot na primer bele T majice ali pa kratke jeans hlače, mini krilo ali pa bikini kopalke, so sestavni del poletja, pravzaprav kar celotne tople sezone, tudi bele obleke. Bela barva že sama po sebi velja za barvo, ki nas v hipu popelje v najbolj vroče dni, v njej pa vsakokrat delujemo izredno sveže, mladostne in elegantne. Takšne obleke so izredno izpostavljene tudi te mesece, saj jih lahko videvamo vsepovsod. Več kot primerne so za sprehod po mestu, kavico s prijateljico ali pa zaljubljeno objemanje na plaži. Gre torej za naložbeni kos, saj ga bomo nosile znova in znova, moden pa bo tako letos kot še naslednjih nekaj let. Prav zato je ob nakupu zanje vredno odšteti nekoliko več, pozornost pa namenimo tako kroju kot kvaliteti šivov in materiala.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Prav ta hip po trgovinah iščem tisto pravo, snežno belo poletno obleko, kar pa, po pravici povedano, ni tako preprosto, kot se morda sprva sliši. Bela je namreč izredno zahtevna barva, pa ne le zato, ker se na njej takoj pozna vsaka malenkost, temveč tudi zato, ker so takšni kosi večkrat preveč prosojni, hkrati pa nas lahko kaj hitro tudi poredi ter poudari vsako nepravilnost našega telesa. A vendar verjamem, da smo ženske še vedno potihem obsedene z njo, zato marsikatera izmed nas v svojo domačo garderobo vsako poletje doda novo različico.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tokrat so priljubljene predvsem daljše bele obleke, torej midi in še raje maksi dolžine, zgoraj oprijete in spodaj krojene na A. Predvsem so pomembni gumbi, super so torej srajčni modeli ter kroji na preklop, vedno pa bomo okolico navdušile z belo obleko, ki se ponaša z naborki in volančki, z vezeninami in ženstvenimi detajli nasploh. Tudi letos ne moremo zgrešiti z golimi rameni, odprtim hrbtom in/ali napihnjenimi rokavi, predvsem pa bodimo pozorne na ozek, a visok pas.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.