Vroče ta hip: blazer s karo vzorcem

Ta kos je zelo zanimiv: blazer na karo je dodatek, ki ga v tem trenutku preprosto morate imeti, in hkrati kos, ki bo zelo lepo popestril vašo garderobo. Lahko je v zemeljskih tonih, torej predvsem rjav, morda tudi rdeč, zelen ali temno moder in ga je v tem primeru zelo dobro nositi z jeansom … Podobno kot usnjena ali jeans jakna je blazer na karo zelo prilagodljiv in prav zato navdušuje.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nosimo ga s pulijem ali povsem navadno belo srajco, dodamo usnjene gležnjarje ali, za večji kontrast, dolgo cvetlično krilo (ne boste verjele, kako gredo rože in karo vzorec skupaj!) in smo nared za vsak dan. Oblika je lahko ohlapna, torej ravno krojena, ali telirana in tako izredno lepo poudarja ženske obline. V vsakem primeru gre za kos, ki se zna prilagoditi telesu in je lep tudi z boyfriend kavbojkami ter visokimi petami, prav tako ga nosijo s supergami ali balerinkami. Lahko torej rečem, da obstaja blazer na karo prav za vsako žensko.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Osebno so mi zelo pri srcu stil in kolekcije Ralpha Laurena; v teh je kar precej karo vzorca, ki spominja na jahalno modo, sploh v kombinaciji z usnjem v barvi konjaka. Tovrstni blazerji delujejo zelo bazično, so kosi, ki ne gredo iz mode in jih z lahkoto kombiniramo z ostalo garderobo. Včasih so tako dolgi, da postanejo že jesenski plaščki, drugič ohranjajo krajšo in elegantnejšo obliko. Poleg rjave barve, ki je vsekakor zelo v modi, je tukaj tudi temno modra, ki gre lepo z jeansom, ali burgundy, ki omogoča veliko poigravanja s šminko ali lakom za nohte. Tudi zelena ima svoj čar, seveda v gozdni različici, ki bo idealna z bež ali umazano belo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Jaz sem svojega že nabavila, pa ve?

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.