Vsakodnevne kombinacije s tie-dye majico

Spomladanska moda je poskrbela za kar nekaj novosti in popestritve v naših omarah. Eden izmed izredno priljubljenih trendov je tudi tie-dye potisk oziroma tehnika barvanja oblačil ter modnih dodatkov. Tega lahko vidimo na različnih kosih in ponudba je izredno pestra. Od dolgih, maxi boho oblek pa do širokih hlač, veliko je tudi športnih copatov s tovrstnim potiskom. Tukaj pa so še tie-dye majice, ki so must have ulične mode in jih lahko tudi vsaka izmed nas umesti v svoj vsakdan. Zaželena izbira so hoodiji, ki so mešanica športnega sloga oblačenja in nekoliko bolj hipi videza, kar tie-dye potisk brez dvoma je. Velika pa je tudi ponudba različnih T majic, ki jih bomo še več videli v prihajajočih poletnih mesecih. Izbira barv je velika, na vas pa je, ali boste izbrale bolj varnen model v dveh barvah ali pa se boste poigrale z bolj pisano in udarno izbiro.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ne glede na to, kakšen je vaš tie-dye modni kos, je vsem skupno to, da s spodnjim delom ne smete preveč komplicirati. Posezite raje po basic modnih kosih, kot so preproste jeans hlače ali pa bele, ki pridejo lepo do izraza, sploh če je vaša tie-dye majica živahnih barv. Med modeli hlač se raje držite bolj oprijetih krojev, v prihajajočih toplih mesecih pa izberite krajše hlače, ki pa vsekakor niso prekratke. Ljubiteljice bolj ženstvenih kosov posezite po različnih krilih; torej izberite en odtenek na svoji pisani tie-dye majici in krilo v enakem odtenku. Izogibajte se pretemnih barv in raje posezite po pastelih, kot so svetlo roza, modra ali mint, ki izpadejo izredno sveže. In še zadnji nasvet: ne bojte se kombinirati različnih slogov med seboj; hipijevske tie-dye majice lahko brez skrbi skombinirate z bolj športnimi ali celo elegantnimi, brezčasnimi modnimi kosi.

Paco Rabanne
Amiri
R13
The Elder Statesman
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.