Western stil, ki ga ne bomo prezrle

Brez strahu, ne bom pisala o modi, ki jo najbrž nosijo v Teksasu, čeprav so mi teksaški škornji od nekdaj izredno všeč in iskreno mislim, da so s kavbojkami super lepa kombinacija. In ne bom pisala o klobukih, ker vem, da bi jih težko nosile, čeprav so na plaži vedno top izbira in kot veste prihaja poletje. O čem torej? O tem, da je western moda poplavila svet in v majhnih dozah zna biti zelo ljubka, dovolj je, da dodate en kos svoji klasični garderobi in boste nared za dnevne priložnosti. In kateri so ključni kosi, ki jih morate imeti?

Vir: Fashiongonerogue
Vir: Fashiongonerogue
Vir: Fashiongonerogue
Vir: Fashiongonerogue

Resice

Predvsem na jaknah in oblekah, so vedno dobra izbira, če si želite nekaj drugačnega, saj poskrbijo za gibanje, ki je dobrodošlo. Usnjena jakna z resicami ni tako zahtevna z navadnim jeansom ali malo črno obleko, tudi z dolgo obleko je lahko zanimiva, če se le počutimo.

Dolga obleka z volančki

Ta je ključni kos vsakega poletja, nosimo jo z nizkimi sandali, škornji ali športnimi copati, načeloma ima naramnice ali kratek rokav in je zelo lepa z usnjenimi dodatki ter dodatki iz semiša. Lahko je polna vzorcev ali pa snežno bela in s čipko, v tem primeru pa mora biti bombažna.

Vir: Fashiongonerogue
Vir: Fashiongonerogue
Vir: Fashiongonerogue
Vir: Fashiongonerogue

Teksaški škornji

Res so super in me ne čudi, da stanejo celo premoženje! Ročno izdelani, zelo bogato oblikovani, polni dodatkov ali pa prav enostavni, rjavi ali črni, seveda vedno usnjeni. Po novem jih nosimo tudi z oblekami, vendar znajo biti tako zelo zahtevni, ker optično razširijo nogo. Raje poskusite z dolgo obleko ter seveda s hlačami.

Usnjeni kosi

Jakna, torbica, pas. Lahko si omislite še turkizne, ki vedno delujejo etno in zelo prefinjeno, sploh poleti so lepi, ker spominjajo na morje. Tudi usnjene hlače so zanimiva izbira, s petami postanejo zelo seksi, s škornji pa prav vsakdanje, vse je odvisno od vaših želja ter vašega sloga.

Vir: Fashiongonerogue
Vir: Fashiongonerogue
Vir: Fashiongonerogue

Čipka povsod

Zanimivo, kako obogati vse outfite. Dolgo krilo, obleka, bluza in potem zraven usnjen kos, ki zelo omili čipko ter poskrbi, da ni tako romantična. Lepo jo je vključiti v našo garderobo in zapomnite si, da ni samo za večerne priložnosti, ker obstajajo čipke in čipke in jasno je, katere so dnevne.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.