Za lepše noge je tu obutev s trakovi in vezalkami

Se še spomnite, kako zelo so nas pred nekaj sezonami obnoreli čevlji z vezalkami, trakovi in paščki? To pomlad in še veliko bolj to poletje se tovrstna obutev vrača v vsej svoji lepoti, v mnogih različicah in za vsako velikost in obliko stopala. V kolikor ste na lovu za modeli, ki boso nogo polepšajo, so takšni zagotovo pravi odgovor tudi za vas. Gre namreč za oblike, ki ponavadi delujejo izredno ženstveno, posebna zahvala pa pripada prav trakovom oziroma vezalkam, ki se vijejo okoli gležnja po nogi navzgor.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Jacquemus pomlad poletje 2019

Naj gre za super visoke petke, tiste midi ali pa povsem nizke, ta detajl je zaželen prav povsod. Modne smernice predlagajo, da stopimo kanček nazaj ter se vrnemo k osnovam, torej h klasičnim sandalom in salonarjem, ki se ponašajo z mat ali semiš usnjem, čevlju pa so lahko poleg omenjenega detajla dodani še nekateri preostali dekorativni elementi, kot na primer kristali, bleščice ali perlice. Izredno pomembna pa je tudi sama petka, ki za vse najpogumnejše tokrat nudi povsem odštekane oblike, ki nudijo odličen kontrast sicer osnovnim oblikam čevlja, hkrati pa je to zagotovo tudi letošnji statement kos.

Pinterest
Jacquemus pomlad poletje 2019
Monse pomlad poletje 2019

Ena najlepših kombinacij je v tem primeru z elegantnimi kratkimi hlačami, samostojno ali še veliko bolje, v obliki kostima. Prav tako so petke s trakovi in vezalkami dobra izbira skoraj pri vseh oblekah, posebno mesto pa pripada tistim v boho stilu, kjer so takšni čevlji skoraj must have. In barve? Ne osredotočajmo se zgolj na osnove, kot sta črna in nude, temveč se poigravajmo z odtenki rumene, rdeče ali pink, še veliko bolje pa bodo izpadli v rjavi ali morda kaki različici.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.