Za pravo modno pomlad so potrebne vzorčaste obleke

Lahko bi rekli, da se na trenutke že ponavljamo kot stara lajna, a modne navdušenke se pač ne damo, kajne? Nova sezona namreč v našo garderobo vnaša veselje in ogromno vznemirjenja, sploh če sta na vidiku pomlad in poletje. Tu so živahne barve in tu so lahkotni materiali, naborki in volančki za najbolj sanjave ter mini kosi za tiste najbolj pogumne. Tu so tudi vzorci, ki v toplih mesecih pač ne smejo manjkati, sploh takrat, ko tvorijo najlepši par z oblekami. Prav zato smo ta hip povsem osredotočene na te noro ženstvene trende, ki, po mojem mnenju, ne bodo izumrli prav nikoli.

Vero Moda pomlad 2019
Pinterest
Maje pomlad 2019
H&M pomlad 2019

Tokrat je prehod iz zime pravzaprav nekoliko omiljen, zahvala pa gre predvsem modnim smernicam, ki so kot poglavitne elemente letošnje hladne sezone večkrat izpostavljale povsem spomladanska oblačila. Tudi v najhladnejših dneh smo tako lahko na ulicah opazili cvetlične obleke, prosojne bluze, barvite kostime in še bi lahko naštevali. Nadaljnji recept je torej preprost – ohranimo tisto razkošno maksi obleko, debelo jakno ali plašč zamenjajmo s trenčem, blazerjem ali morda katero od pletenin, medtem ko se namesto v škornje obujmo raje v salonarje, mules petke, superge, kaj kmalu pa tudi v sandale.

Pinterest
Pinterest
H&M pomlad 2019
Mango pomlad 2019

In kakšen vzorec na obleki izbrati letošnjo pomlad? Poleg najpopularnejših rož naj naše midi in dolge obleke nosijo veliko živalskih potiskov, sploh sta še vedno v fokusu leopardji in zebrast, prav tako bodo modni vsi etno potiski, ki v sebi nosijo noto boho stila, nenazadnje pa ne spreglejmo niti geometrijskih, ki odlično delujejo prav v duetu z nekaterimi statement čevlji. Naj bo to obleka na preklop, tista z gumbi ali pa super elegantna, tudi tokrat so v ženski modi zaželene vse. Za piko na i priporočam še rožnat make-up, skoraj obvezno pa se osredotočimo tudi na dodatke za lase, kot sta na primer svilena rutka in/ali okrasna španga.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.