Za vse ljubiteljice jeansa

Če spadate med ljubiteljice jeans materiala, so ta članek in naslednja dva kosa posebej za vas. Prvi modni kos, ki bo izredno priljubljen v spomladanskem času je pajac iz jeansa, ki je idealen za vsak dan. Tega lahko nosite za več različnih priložnosti, na različne načine. Zelo lepo izpade v športni različici z nizkimi čevlji, ali pa jih nosite na visoke pete. Zelo lepe so kombinacije, ko dodamo kanček barve s pomočjo modnih dodatkov; to pomlad stavite na rdečo, roza ali pa rumeno. Pri izbiri popolnega kombinezona poiščite takšnega, ki se bo lepo prilegal vašemu telesu, in raje posezite po baggy krojih kot pa bolj oprijetih.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
La Redoute

Drugi modni kos iz jeansa pa so hlače na naramnice, ki bodo sedaj ponovno v modi. Tokrat bodo bolj zaželene mešanice z elegantnimi modnimi kosi, kot je preprosta bela srajca ali pa boho šik top z volančki, ali pa na potisk rož. V tem slogu pristajajo visoke pete; ko bo dovolj toplo, zagotovo sandali in salonarji, ki pridejo izredno lepo do izraza.

Pinterest
Pinterest
ALEXACHUNG

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.