Za vse ženske: Glitter nagradna igra za osmi marec

Drage moje, kako lepo je imeti dan samo zase, a kaj ko mislim, da bi moralo biti tako tudi vse ostale dni v letu! S kozmetiko Heaven sodelujem že kar nekaj časa in vsekakor veste, da me njihovi izdelki navdušujejo. Poskusila sem praktično vse in nikoli me ni razočarala, na vrhu moje lestvice priljubljenosti pa ostaja čudovita Bee Venom Mask, ki je že dolgo let njihov best seller. Ni težko razumeti, zakaj, saj vidno gladi gube in deluje hitro, je idealen pripomoček za utrujeno kožo in za prve znake staranja, prav tako za gube, ki so že nekoliko bolj globoke. Ker gre za zelo posebno kozmetiko, ki ima tudi svojo zgodovino, še nekaj besed o ustanoviteljici. Deborah Mitchell je kozmetična terapevtka z več kot 25-letnimi izkušnjami, ki je s spoznavanjem zelišč in naravnih pripravkov razvila popolnoma edinstven pristop k negi kože, ki strmi k popolnosti. Svoj posel je pričela z odprtjem kozmetičnega salona v središču Anglije, danes pa so njeni izdelki iskani po celem svetu. Izdelki in nega obraza Heaven so danes na voljo v številnih državah, kot so Hong Kong, Južna Afrika, Avstralija, Dubaj, ZDA, Slovenija in druge. V vseh teh letih delovanja je kozmetika Heaven prejela številna priznanja v lepotni industriji in zaupanje številnih znanih osebnosti ter članic britanske kraljeve družine. Deborah je za svoje izdelke s patentiranim Abeetoxin®-om prejela številne nagrade. Njeni izdelki za nego obraza in telesa izkoriščajo moč narave in so v popolnem sožitju z zadnjimi odkritji v kozmetični tehnologiji.

Foto in make-up: Biljana Babič
Foto in make-up: Biljana Babič
Kozmetika Heaven

V sodelovanju s kozmetiko Heaven podarjamo pet nagrad; sodelujete tako, da delite članek s prijateljicami in pošljete mail na darilo@glitter.si. Ker je danes osmi marec, nas zanima, zakaj je tako lepo biti ženska. Vem, da je razlogov veliko, zato jih bomo z veseljem prebirali in objavili. Srečno vsem!

  1. Nagrada: Maska s čebeljim strupom Silver Bee Venom (30 ml)

Maska je najbolj prepoznaven izdelek Deborah Mitchell. Gre za revolucionarno organsko kremo, ki deluje na obrazne mišice tako, da jih dvigne, napne in učvrsti, obenem pa deluje na globoke izrazne gube in linije. ABEETOXIN® danes velja za naravno alternativo botulinum toksinu, zaradi njegovega spodbujanja obnavljanja kože pa je krema primerna tudi za nečisto kožo, rozaceo, ekcem, suho in zrelo kožo.

Maska s čebeljim strupom Silver Bee Venom (30 ml)
  1. Nagrada: Krema Prism Age Defiance (15 ml)

Priljubljena vlažilna krema, ki deluje proti staranju, napne kožo, ustavi brazgotinjenje, posvetli pigmentacije in preprečuje izbruhe mozoljev. Sedaj s patentirano Prism Light Defiance Technology TM, novo sestavino, ki se aktivira s katerimkoli virom svetlobe in spodbuja nastajanje kolagena in elastina v koži.

Krema Prism Age Defiance (15 ml)
  1. nagrada: Mini torbica Long Weekenders-sensitive

Komplet izdelkov, ki je še posebno primeren za občutljivo kožo. Vsebuje čistilno mleko New Edition (10 ml), hidrogel s kamilico za občutljivo kožo (10 ml), kremo s čebeljim strupom Silver Bee Venom (5 ml), kremo Age Defiance (5 ml) in kremo za predel okoli oči Formula Bee (5 ml).

Mini torbica Long Weekenders-sensitive
  1. nagrada: Mini torbica Long Weekenders-antiaging

Komplet izdelkov, posebno primeren za kožo, ki potrebuje nego proti staranju. Vsebuje Hydro čistilno mleko (10 ml), hidrogel iz cveta pomarančevca (10 ml), piling Bee Polish (10 ml), kremo Age Defiance (5 ml), 3 testerje (3 ml) drugih priljubljenih izdelkov Heaven.

Mini torbica Long Weekenders-antiaging
  1. nagrada: Krema za roke, nohte & obraz Vanilla Pod (50 ml)

Edina krema za roke, ki je tako naravna, da jo lahko uporabimo tudi za nego ustnic in nohtov. Imenujemo jo tudi manikura v lončku, saj intenzivno vlaži in hrani kožo rok, nohtov, pa tudi razpokano kožo nog. Na koži rok se obdrži tudi do 4 ure in je tudi z umivanjem ne odstranimo. Kombinacija vonjev vanilije in kokosa ustavi tudi željo po hrani.

Krema za roke, nohte & obraz Vanilla Pod (50 ml)

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji
  1. Lepo je biti ženska ker smo boginje ker smo vsestranske ker imamo moč da iz vsega naredimo lepo in čudovito življenje ker ženske smo zato da na svet prinesemo življenja in se trudimo da vsem ustrezemo lepo je biti ženska

  2. Lepo je biti zenska, ker smo polne poguma in strasti, kot tudi neznosti. Ker se lahko pustimo razvajat in ker imamo nadnaravno moc podarjanja zivljenja ❤️

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.