Zdaj je čas za udobje

Zimski mraz za mnoge predstavlja čas, ko je bolje ostati doma na toplem. Zasnežena in zaledenela pokrajina v nas prebudi željo po udobju in mehkobi, ki si je prav v prazničnem obdobju zaželimo še močneje kot kadarkoli. Za slednjo so nam seveda na voljo nešteti pripomočki, elementi in triki, ki poskrbijo za kar se da prijetne praznike. Tudi letošnji zato ne bodo nič drugačni, sploh če si bomo privoščile obilico naslednjih kosov.

Pletenin, kot so debeli šali, kape in rokavice, oversize puloverji ter mehki puliji, dolge jope ter visoke nogavice. Nadenemo si lahko vse in še več, pazimo le, da se ob tem skladajo njihovi odtenki.

Pinterest
Pinterest

Velikih odej, v katere se ovijemo tako ponoči kot podnevi, prijetno nameščene na kavču, z dobro knjigo v rokah oziroma najljubšo TV serijo na televiziji ter kakavom in piškoti za piko na i. Prazniki so pač kot naročeni za domače razvajanje.

Vročih kopeli, ki nas ovijejo v oblak mehkobe, toplote in nežnih dišav. Naj bo le-ta te dni napolnjena z negovalnimi sestavinami, kot so olja in blagodejna zelišča, za piko na i pa si omislimo tudi obarvano vodo, za več zabave in igrivosti. Namig: to je lahko tudi več kot odlično darilo za naše najdražje.

Pinterest
Darlni paket kopeli Lush

Toplih napitkov, kot so kakavi, čaji, kave in seveda vroče čokolade, pa tudi na kuhano vino ne gre pozabiti. V mesecu decembru pozabimo na dieto, prazniki pač niso namenjeni temu, torej zakaj bi se sploh obremenjevale.

Vonja po pečenih dobrotah, sploh po doma pečenih piškotih, potici in kolačkih. Naj zadiši po cimetu in kakavu, rumu in vaniliji, vse skupaj pa združimo v družinsko zabavo ter urice ustvarjalnosti. Okraševanje piškotov je dandanes postalo že prava umetnost, sploh tistih božičnih in novoletnih.

Pinterest
Pinterest

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.