Zelo posebni škornji te zime

Težko verjamem, da bodo postali must have te zime, a le zato, ker so v vsakdanjem življenju preveč zahtevni. Škornji so zanimiv modni dodatek, če pa so v sprednjem delu popolnoma odprti, potem nimajo več prave funkcije. In seveda jih moramo nujno nositi brez nogavic.

Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham

Tako pravi Victoria Beckham, ki jih je v zimski kolekciji tudi lansirala. Ko so modne urednice zagledale obutev, so samo zavile z očmi in bile modro tiho. A kaj ko smo nekaj mesecev kasneje zagledali škornje na Victoriinih lepih nogah in nekaj se je zgodilo. Preobrat, ki je v modi prav gotovo pogost fenomen. Morda le niso tako slabi in v kolikor jih nosi ona, ki je modna ikona, potem ima očitno prav.

Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham

Letošnja zima narekuje veliko škornjev in načelom gre za normalne modele v črni, sivi, bordeaux in beli barvi. Veliko je tudi takih, ki jih obujemo namesto nogavic in sežejo do sredine stegen. Tudi ti modeli so zelo zahtevni in niso za vsako žensko. Nekako imam občutek, da se področje obutve zelo hitro razvija in išče nove žrtve; ženske smo nore na čevlje in sandale, marsikdaj eksperimentiramo s petami in oblikami, po drugi strani pa je res, da škornje pustimo na miru, predvsem zato, ker znajo biti pregrešno dragi. Če pa razmišljate o nakupu, vam predlagam naslednje modele:

  • bulerji,
  • škornji na vezalke,
  • škornji brez pete v rjavi barvi,
  • škornji s peto v črni barvi,
  • beli gležnjarji za takrat, ko si želite nekaj posebnega.
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.