Zimska barva, ki tokrat žal ostaja v ozadju

Zdi se, da odkar nas je popolnoma prevzela rjava, se je siva barva nekoliko umaknila z modnih smernic ter prepustila prednost intenzivnejšim, bogatejšim tonom. To se je zgodilo že lani in vse kaže, da se dogaja tudi letošnjo hladno sezono. Pa vendar to še ne pomeni dokončnega slovesa od sivine, sploh ne v primeru dodatkov, kot so šali, klobuki in celo torbice. Gre za odtenke, ki nudijo ogromno kombinacijskih predlogov, zato se, kjub dejstvu, da morda letos ni tako zelo modna, še vedno z lahkoto v celoti odenemo tudi v sive kose od glave do peta.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pametna naložba so predvsem kostimi v sivi, kjer se najde tudi karo vzorec, zraven pa zelo lepo pristajajo tanjše pletenine, bluze in srajce v neštetih barvnih kombinacijah. V sivi so nedvomno zaželene tudi dolge jope, debeli puloverji ter vse, kar nosi pridih športno elegantnega. Zelo vsestranski je dolg, volnen plašč, ki ga tokrat najpogosteje združujemo s črnimi kosi, sploh z usnjem, medtem ko za zares kul look ne pozabimo na bele škornje, črne gležnjarje ali daddy superge. Velik hit letošnje zime so vsi živalski vzorci, zraven sive pa bo najlepše zasijal ravno vzorec kačje kože, morda v podobi škornjev, dolge obleke ali zgolj opaznega pasu.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Sivo lahko tokrat izkoristimo za dopolnilo nekaterim najbolj IN odtenkom, kot so na primer neon barve, rumena, oranžna, pink in rdeča, zanimivo pa je tudi dejstvo, da jo pogosto srečujemo v družbi črne, bež in celo kaki zelene. Predvsem imejmo pri stiliranju v mislih minimalistične zgodbe, s kančkom vpadljivega tona ter seveda s poudarkom na ženstvenosti in eleganci, ki lepo sovpadata z udobjem in nosljivostjo.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.