Zimska kolekcija Baldinini: drzno in udobno

Baldinini je od nekdaj sinonim za dober dizajn in kakovostne materiale, za znamko, ki zna ponujati tudi avantgardne stvari, hkrati pa razmišlja o udobju in o ženski, ki je velikokrat na nogah. Večkrat sem obiskala njihov atelje v Milanu in z veseljem poklepetala z lastnikom in dizajnerjem, oba sta vizionarja, zelo posebna človeka, ki živita za modo in čevlje. Nekako tako kot me, kajne? V trgovini Class (v Ljubljani na Kongresnem trgu 6 in v Portorožu na naslovu Obala 20a) najdete zimsko kolekcijo Baldinini, ki prepriča že na prvi pogled; modeli so udobni in zelo nosljivi, četudi imajo vrtoglave pete, gre za kopito, ki ti omogoča, da si cel dan v visokih petah in se počutiš vrhunsko. Tudi nizki modeli imajo svoj čar: kosmati ali usnjeni, največkrat gre za gležnjarje, ki so v zimski sezoni še kako aktualni.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Vrhunsko usnje se zrcali tudi v ostalih dodatkih, kot so denimo torbice, nujni pripomoček vsake ženske. Barve ostajajo povsem zimske, torej črna, siva in rjava, a ne manjka kanček rdeče za tisto najbolj seksi piko na i. Zelo so mi bili všeč kosmati modeli in pa kovinski dodatki, od bunk do verig, ki krasijo čevlje in torbice hkrati. Prav ta kovinski lesk poskrbi, da je čevelj nekoliko drugačen, drzen in zelo moden, hkrati pa si ga lahko omislimo za vsak dan. Tudi ljubiteljice leska ne bodo ostale praznik rok: modeli iz lakiranega usnja se zelo prijetno bleščijo in delujejo zato nekoliko bolj večerno. Pri čevljih je vedno tako, da ni pametno varčevati, saj gre konec koncev za naše noge, ki nas držijo 24 ur na dan in poskrbijo, da veselo hodimo po svetu. Zato si prav noge zaslužijo najboljše!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Vračajo se nekoliko bolj okrogle, zaobljene oblike, kar mi je všeč, saj zna biti špičasta konica na čevljih dokaj zahtevna in hkrati neudobna. V trgovini Class pa najdete še veliko več modelov!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.