Zimska obutev, ki bo priljubljena tudi spomladi

Čas je, da začnemo premišljevati o pomladi in najnovejših trendih, ki jih bo prinesla. Veliko novosti vam bomo še predstavili, a določeni trendi se bodo ponovili iz jesenskih in zimskih kolekcij. To se bo zgodilo tudi na področju obutve in nekaterih parov čevljev še ne bo potrebno pospraviti. Med najbolj zaželenimi v mrzlih mesecih so nogavični gležnarji, ki smo jih to zimo kombinirale z jeansom in usnjenimi hlačami, sedaj, ko pa nam bodo temperature dovolile, jih bomo lahko nosile z oblekami in krili ter na ta način poudarile noge. Barva, ki je prevladovala na nogah fashionistk, pa je zagotovo bela in beli salonarji preprosto niso manjkali na vseh večjih modnih dogodkih. Ti bodo tudi v bolj toplih mesecih aktualni in zelo lepa popesrtitev s pastelnimi odtenki ali pa drugimi spomladanskimi barvami oprav ter modnih dodatkov.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Športni copati ne gredo nikamor in tudi to pomlad bodo pravi hit. Tokrat so priljubljene različice višjih cenovnih razredov, ki ta hip vladajo modnemu svetu. Torej če si želite staviti na en kos in zanj odšteti nekoliko več denarja, so to zagotovo športni copati. Še zadnji trend na področju obutve, ki je še vedno zelo IN, je žamet, ki doda luksuzen videz vaši opravi. Od žametnih gležnjarjev, oxford modela pa tudi visokih pet, žamet ostaja na vrhu modne lestvice.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.