Zimski make-up: ideje s temno šminko

Temna šminka doda kanček misterioznosti vsakemu videzu in odtenkov je tako zelo veliko, da se čisto vsaka lahko poigra s tem zabavnim trendom. Če se med letom izogibate temnejših odtenkov šmink, je sedaj pravi čas, da preizkusite enega izmed spodnjih videzov. Prvi make-up videz je kot nalašč za vsak dan in vsebuje poleg temne šminke naslednji make-up. Na prvem mestu je lepa brezhibna polt, ki jo dosežete s tekočim pudrom, za vsak dan posezite bo bolj lahki podlagi. Z bronzerjem malo osenčite videz, saj vas lahko temna šminka naredi hitro blede, sploh pa če imate bolj svetlo polt. Na oči ne nanašajte senčil, le poigrajte se z maskaro. Pomembno vlogo igrajo tudi lepe, urejene obrvi – zato te poudarite s svinčnikom. Za piko na i naj poskrbi highliter, ki naj bo must have ne glede na lepotni videz, saj nas naredi bolj zdrave ter spočite.

Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest

Pri drugem videzu kraljuje monochrom trend; torej v enakem odtenku kot je temna šminka pobarvajte tudi oči s pomočjo senčil. Torej če je na primer vaša šminka temno rjava, naj bo tudi senčilo temno rjavo. Če želite, da oči res izstopajo, izberite tudi eyeliner, vendar naj ne bo predebel. In za vse glamurozne dame po srcu je naslednji make-up videz. Tukaj si dajte duška z metalnimi senčili za oči, torej če ste po navadi za zlat nakit, izberite zlata senčka. Če pa imate raje hladne tone, posezite po srebrnem senčilu – in ne pozabite na obilico bleščic, ki naredijo videz še bolj poseben. Poigrajte se tudi z umetnimi trepalnicami, ki bodo naredile glamurozen efekt na vaših očeh. Na temno šminko lahko nanesete tudi glos, ki bo naredil učinek večjih ustnic, a pazite, da ga ne nanesete preveč na rob ustnic, saj lahko zelo hitro razpacka šminko.

Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.