Živahne najlonke za popestritev videza

To hladno sezono so nas presenetile barve, ki bodo prava popestritev na modni sceni. Vajeni smo jesenskih in zimskih temnih barv, zato so živahni odtenki osvežitev, ki je razveselila veliko ljubiteljic mode in lepote. Intenzivne odtenke lahko v svojo garderobo vnesemo na različne načine, od nošenja statement kosov, kot so plašči in jakne, do majhnih detajlov, kot so modni dodatki, predvsem torbice in čevlji. Pisane barve pa lahko vnesemo tudi tako, kot so to storili modni oblikovalci, in sicer s pomočjo najlonk, ki jih nosimo mrzlo sezono. Te so bile opažene na modnih revijah modnih oblikovalcev in znamk, kot so Adam Selman, Anna Sui, Jeremy Scott, Dolce & Gabbana in mnogi drugi. Odtenki pa so se gibali od oranžne, modre, zelene do rdeče, rumene in vseh vmes.

Adam Selman jesen 2018
Anna Sui jesen 2018
Jeremy Scott jesen 2018
Jeremy Scott jesen 2018

In oblikovalci živahnih najlonk niso nikakor kombinirali na varen način, ampak v kombinaciji z različnimi pisanimi modnimi kosi. Nekateri pa so se držali enobarvnega videza, na primer barva obleke je bila v istem odtenku kot so žabe. Matchy-matchy videz je izredno priljubljen tudi med uličnim slogom, saj podaljša telo in naredi daljše ter bolj vitke noge. Pri izbiri barve pa izberite takšno, ki pristaja barvi vaših oći, las in polti ter seveda tisto, v kateri se dobro počutite. Če ste malce v dvomih, kako nositi takšen videz, lahko poskusite nevtralne modne kose, kot je jeans krilo ali pa črna obleka, s katero ne morete zgrešiti. Živahne najlonke lahko nosite vsak dan ali pa za posebne priložnosti. Za vsak dan jih skombinirate z nizkimi čevlji, kot so športni copati, gležnjarji ali škornji. Za posebne priložnosti pa se poigrajte z visokimi petami v podobnem odtenku kot so žabe ali pa poiščite obutev v metalni barvi zlate, bronz in srebrne.

Emilio Pucci jesen 2018
Emilio de la Morena jesen 2018
Dolce & Gabbana

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.