Oznaka: lepota

Modne bleščice tega tedna

Še en en izredno hladen zimski teden je za nami in ta hip že lahko trdimo, da nas vsaj kanček ob tem pogrejejo tudi najnovejše modne, pa tudi lepotne novosti.

Zimske manikire za krajše nohte

Ne gre pozabiti, da so nohti naša vizitka, torej jih moramo skrbno negovati.

Retro navdih tudi pri ličenju

Devetdeseta niso prevzela zgolj modnih, temveč vse opazneje tudi lepotne smernice.

Modne bleščice tega tedna

Vse praznično obarvane kampanje so za nami in že je čas za vpogled v prihajajočo spomladansko sezono.

Ko ličila dišijo po Parizu

Po kolekciji Lancome za Emily in Paris je tukaj še eno zanimivo sodelovanje, ki nam tokrat ponuja lepotne pripomočke, ki se navdihujejo po seriji.

Praznični dm beauty box

Ko teče pogovor o lepoti, je tukaj naš dm, ki je tudi letos poskrbel za čudovito darilo za vse ljubiteljice make-upa in lepega videza.

Top detajli, s katerimi boste to zimo zasijali

Namenite pozornost najbližjim, saj so prazniki namenjeni prav temu, da nas opomnijo, kako srečni moramo biti, da imamo drug drugega.

Blagodejni učinki Zeolita

Ko sem na internetu iskala njegove učinke, so se odprle strani, in to strani z uspešnimi rezultati, zato me ne čudi, da ga danes tako pogosto uporabljajo tudi v medicini.

Božični nohti za pridne ustvarjalke

Mat je morda v tem trenutku malo manj aktualen, saj bližajoči se prazniki narekujejo predvsem lesketanje in praznovanje na vseh področjih.

Bobbi Brown za božič

Skrivnost lepote je preprosta – bodi to, kar si.

Rušenje stereotipov v lepotnem svetu

Harry Styles, znan po tem, da podpira vse, kar je povezano z LGBT, nikoli ne zamudi priložnosti, da pokaže svojo odprtost do vsega.

Navihane retro frizure

Hladna sezona je tokrat resnično postala nekakšen spomenik retro trendom in to ne le na modni, temveč vse pogosteje tudi na lepotni sceni.

Modne bleščice tega tedna

Čudovit jesenski teden je znova naokoli in izza ovinka že lahko okušamo praznično vzdušje, sploh pa je slednje opazno v modnem in tudi lepotnem svetu.