Začelo se je skoraj sramežljivo, kot nočna hoja po prstih, ko si ne želiš zbuditi tistih, ki še mirno počivajo. Počasi, a z veliko mero resnosti in samozavesti je postal glitter.si portal mode, lepote, estetike, ženske psihologije in trendov, postal je naš in hrati tudi vaš svet. Tukaj boste dnevno našli nove teme in prispevke, veliko video vsebin, vloge, oddaje o modi in še kaj bi se našlo. Rastemo, z vami dihamo, ujamemo nove smernice in smo ponosni, da vas je na drugi strani veliko.

 

In kot bi rekel Tone Pavček:

Ko hodiš,
pojdi zmeraj do konca.
Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
v sebi do rdečice čez eno in drugo lice.
A če ne prideš ne prvič, ne drugič
do krova in pravega kova
poskusi: vnovič in zopet in znova.

5 komentarjev
 1. Prav po naključju, kot se rado zgodi z lepimi stvarmi v življenju, sem odkrila tole spletno stran. Hvaležna sem za vaše objave, namige, napotke, ki pridejo še kako prav nam, nekoliko zrelejšim damam.
  Redno spremljam objave in pogosto upoštevam vaše nasvete. Marsikaj sem se naučila o pomembnosti detajlov, kombiniranju barv, vzorcev in tekstur. Tako je moja garderoba bolj usklajena, zanimiva in tudi modna.
  Bodite še naprej tako zagnane :).
  Lp, Nataša

 2. Pozdravljeni g.Lorella.Spremljam vas že kar nekaj časa, všeč so mi vaše objave, namigi. Sem malce starejša gospa – 63 let in že dalj časa si barvam lase in sicer na rdečo barvo. Mislim, da mi kar pristaja, imam pa problem s šminkami. Jih imam kar nekaj, vendar se mi zdi, da mi nobena ne paše k obrazu in barvi las. Mi lahko malo namignete ali svetujete, kakšno barvo šminke in od katerega proizvajalca bi mi pasala na barvo las. Imam tudi od CC in DG, pa vendar ni to to. Res bi bila hvaležna za vaš nasvet, mogoče bi bil tudi kakšen lep lipstik v šminki ali…… Če boste prebrala, bi prosila odgovor. Vi pa bodite še naprej takšna, kot ste – lepa, elegantna, zapeljiva dama.

  1. Draga Irena, hvala za poslano! In hvala za vse komplimente. Ja, rdeča brava je zelo zahtevna, če pa ima notri kanček oranžne, potem še bolj! Poskusite z bordo šminko, ker ima v sebi malo rjave in odstopa od ognjeno rdeče, kar se mi zdi dobro. Glede znamk menim, da imate pestro izbiro. Če so vam všeč mehke in mastne šminke, potem poskusite YSL. Tudi Sephora v Trstu ima kar nekaj dobrih odtenkov, ki so temnejši, ampak ne postarajo. Potem Chanel za klasiko, Tom Ford za obstojnost. Moj nasvet je, da poskusite ton, ki ni isti, kot so lasje, saj bo rdeče preveč. Glede na to, da svetlo rdeče-oranžne šminke naredijo temne zobe, bi osebno stavila na vinsko rdeče. Maham!

 3. Pozdravljena gospa Lorella .
  Ker sem kot vi ukvarjam z modo vendar malo drugače,sem se kar ojunačila ,da vam pisem. Imam v Ljubljani svoj butik z italjansko modo. Zanima me, če bi se lahko zmenila za kaksno sodelovanje ali kaj v tem stilu. Zdite se mi tako dostopna za take stvari ,razen če seveda vas to ne zanima ,kar pa ne bom jezna 🙂 (Fb MODNI BUTIK ELLIZA ,Zvezdana Novak) .
  Ne bom preveč pisala ,ker bi bilo najboljše da se srečava in kakšno rečeva ,,mogoče pa !!
  Hvala za prebrano in odgovor Zvezdana Novak

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.

error

Sledite nam na družabnih omrežjih