Oznaka: hrana

Okusna večerja v petnajstih minutah

Včasih preprosto ni časa za kuhanje, sploh po zaključku napornega dne, zato so v takšnih primerih več kot dobrodošli recepti, ki od nas ne terjajo veliko truda.

0 Delitev

Veganski obroki brez kuhanja

Vroče poletje v nas prebudi željo po počitku in sproščanju, hkrati pa nas ravno visoke temperature pogosto odvračajo od kuhanja.

0 Delitev

Solata s testeninami za poletno kosilo

Kosilo in večerja naj bi v poletnem obdobju ostala lahka kolikor se le da, zato prav v mesecih pred nami večkrat v svoj vsakdan vključimo solatni izbor.

0 Delitev

Kako pripraviti najbolj okusno zelenjavo na žaru

Poletje ni zgolj sezona mini oblačil in sandal, dopusta in poležavanj na plaži, temveč je to tudi obdobje domačih zabav, katerih so seveda obvezni del tudi dobra hrana in pijača. Tu je torej nekaj super idej, kako za take priložnosti pripraviti kar najbolj okusno zelenjavo na žaru.

0 Delitev

Nasveti za raven trebuh

Poletje je tu in z njim čas za kopalke. Prav zato tokrat poglejmo nekaj super nasvetov, kako z nekaj triki do ravnejšega trebuha.

0 Delitev

Kolagen v hrani za lepo kožo

Lepa in negovana koža ni zgolj rezultat kakovostne kreme in pravih ličil, temveč je predvsem pomembno tisto, kar zaužijemo. Kolagen v prehrani je zato eden bistvenih elementov, katerega ne gre izpustiti.

0 Delitev

#NatašinIzbor: moji najljubši lokali v Trstu

Všeč mi je, da je poln skritih kotičkov in je na vsakem koraku mogoče zaznati vonj dobre kave. Zanimive kavarne, polne dobrot, prijazni natakarji in seveda dobra družba je popolna kombinacija za sproščen vikend.

0 Delitev