Tag: hrana

Praznično pripravljena miza

Pa čeprav bo letošnja verjetno precej ožja, ali bolje rečeno manj obljudena, saj se bomo k njej usedli res zgolj najtesnejši sorodniki oziroma zgolj domači.

Kakšen je dnevni jedilnik manekenk

Ni skrivnost, da je za lepo in zdravo telo potrebno kar nekaj truda in samodiscipline. Kako pa vrhunsko postavo ohranjajo manekenke?

Inspiracija dneva

Želim vam čudovit dan in naj bo tudi zelo sladek!

Kuhanje za ohranjanje pozitivnosti

Trenutne razmere v nas vse bolj prebujajo strah in zaskrbljenost, zato nas lahko v teh trenutkih pomirja tudi kuhanje ter v nas tako ohranja pozitivnega duha.

Iz narave v naš dom

Naše edino razvedrilo in izhod ta hip predstavlja le narava in če smo si kdaj lahko zares vzeli čas zase, potem je to točno sedaj.

Solata s testeninami na 3 načine

Včasih se namesto obilnega kosila prav prileže nekaj lahkega. Tokrat zato preverimo 3 odlične recepte za solato s testeninami, ki svoje mesto med najpopularnejšimi jedmi najde ravno v toplejši sezoni.

Tiramisu po havajsko

Tiramisu ostaja ena najpopularnejših italijanskih sladic, tokrat pa preverimo, kako ga poustvariti po havajsko, v tem primeru brez kave in z veliko čokolade.

Inspiracija dneva

Zelo sem očarana. In navdušena!

Sladice, s katerimi bomo navdušili vse

Prazniki kar kličejo po peki dobrot, zato tokrat poglejmo nekaj preprostih, pa vendar odličnih receptov za sladice, s katerimi bomo nedvomno navdušili vse.

Testenine v stilu enolončnice

Priprava testenin je lahko veliko lažja, kot pa se morda na prvi pogled zdi, sploh pa gre za super preproste recepte takrat, ko vse skupaj pripravljamo kar v enem loncu.

Ko noro diši po dobrem …

V Kopru imamo sedaj prenovljeni Mlinček in hkrati tudi nov lokal za prijetno druženje.

Ekskluzivna Argeta za praznike

Za ekskluzivne trenutke užitka je tokrat Argeta v jubilejnem pakiranju združila mojstra slovenske in hrvaške kulinarike.

Hitro, enostavno, slastno in za po vrhu še zdravo

Hiter tempo življenja pogosto predstavlja problem tudi v kuhinji, saj ob dolgih delovnih urnikih preprosto ne utegnemo preizkušati še naše kuharske sposobnosti.

Kako organizirati domači hladilnik

Del dobre kuhinje je tudi pametna in premišljena organizacija, med katero seveda sodi tudi domač hladilnik.

Lucyland: Vikend v Londonu

V mojem srcu ima London čisto poseben prostor in vsakokrat, ko ga obiščem, se zdi, kot da ga doživljam povsem na novo.

Da bo doma dišalo po piškotih

Hladna sezona je zagotovo čas domače peke, sploh pa nas večina obožuje vonj domače pečenih piškotov.

Tolažilna hrana po vegansko

Tolažilna hrana, poznana predvsem kot comfort food, mnogim pomeni trenutek sprostitve. Tokrat zato poglejmo nekaj tovrstnih receptov, ki se ponašajo tudi z nazivom vegansko.

Okusne jesenske juhice

Hladna sezona ni le čas pletenin in tople obutve, temveč je to tudi čas toplih obrokov, med katerimi so ravno juhe tiste, ki poskrbijo, da ostajamo ogreti skozi ves dan.