Oznaka: poletje

Inspiracija dneva

Dolgo sem si želela priti sem in to poletje mi je le uspelo. Našla sem veliko stvari, ki jih prej nisem poznala, predvsem pa sem našla sebe.

0 Delitev

Deset večnih poletnih kosov

Za vas sem izbrala deset top stvari, ki jih nosim tudi sama in se jih res nikoli ne naveličiš.

0 Delitev

Mladostne v pisanih oblekah

Poletje tudi tokrat ni razočaralo, saj nas je namreč bogato obdarilo z vročimi dnevi, ob katerih smo večkrat potrebovali nekoliko osvežitve na tak ali drugačen način.

0 Delitev

Najlepše plaže na svetu

No, morda letos še niste šle tako daleč, a v bodočnosti, kdo ve, pustite se presenetiti!

0 Delitev

Povsem vsakdanje stajling ideje tega poletja

Kljub dejstvu, da je jesen vse bližje, smo v tem trenutku z mislimi še vedno povsem v poletju, zato nas ta hip zanimajo zgolj poletni kosi. Tu je nekaj odličnih stajling idej, primernih predvsem za casual, a hkrati izredno modne priložnosti.

0 Delitev

Širok pas za lepšo linijo

Da so pasovi postali prenovljen modni hit, je bilo kristalno jasno že v začetku letošnjega leta, zato smo jih pogosto dodajale tudi našim spomladanskim outfitom, to poletje pa jih lahko zasledimo že vsepovsod.

0 Delitev

Lepo oblečene tudi na morju

Avgust je ravno prav zaspan mesec, da si lahko privoščimo veliko lenarjenja brez slabe vesti.

0 Delitev

Še vedno najlepša čipka

Posebno mesto so si izborili detajli, ki so izžarevali etno pridih, večkrat smo se z njimi obračali v pretekla 80. in še raje 90., manjkalo pa ni niti ženstvenosti.

0 Delitev

Poletne kombinacije s svilenim topom

Če ste na dopustu, jih lahko prav tako nosite, tudi z navadnimi kratkimi hlačami, a poglejmo nekaj dobrih kombinacij, ki ne bodo šle nikoli iz mode.

0 Delitev

Pet modnih vzorcev, primernih za vse

Z vzorci je tako, da jih prav vsaka ženska ne nosi, sicer pa verjamem, da pristajajo vsem, in ni nujno, da si jih omislite od glave do peta.

0 Delitev

Kako ta hip stilirati denim kose

Kljub poletni vročini in novim modnim smernicam določeni kosi ostajajo pomemben del naše vsakoletne garderobe. Mednje nedvomno sodijo tudi denim oblačila, zato tokrat poglejmo, kako jih ta hip stilirati.

0 Delitev