Oznaka: pomlad

Dekliški kos, ki ga lahko nosimo tudi odrasle ženske

Modne smernice so nas to vročo sezono znova popeljale v pretekla leta, kar pa ne pomeni zgolj tega, da se vse bolj oziramo k retro elementom iz preteklih 80. in 90., temveč tudi to, da si lahko ženske v srednjih letih znova privoščimo kar nekaj tistih kosov, ki bi jih sicer pripisale le dekliškim stajling zgodbam.

0 Delitev

Kaj romantičnega nositi ta hip

Prehod med spomladanskimi v poletne mesece je zagotovo eno najlepših obdobij, ko tudi naši outfiti dobijo pridih prave romantike.

0 Delitev

Najbolj modne spomladanske jopice

Prehodna sezona ima čisto poseben čar, saj se med seboj elegantno prelivajo hladni in topli dnevi ter tako tvorijo odlično priložnost za nekatere najzanimivejše, pa tudi najatraktivnejše stilske kombinacije.

0 Delitev

Poletne čipke

Nežen trend, za vse ljubiteljice ženstvenosti in lepega.

0 Delitev

Zakaj so bermuda hlače dobra izbira

Lahko bi naštela kar nekaj dobrih argumentov, sicer pa vem, da vas ne bom prepričala, dokler jih ne boste oblekle in se pogledale v ogledalo.

0 Delitev

Bazični spomladanski kosi

Za vas sem izbrala nekaj zanimivih kosov, ki tvorijo bazično, a hkrati svežo spomladansko garderobo. 

0 Delitev

Kosi z rožami za dober stil doma

Poleg rož, ki jih imamo v vazi ali na balkonu, in poleg rož, ki tako ali drugače cvetijo v srcu, so tukaj tudi rožice na blagu.

0 Delitev

V belih oblekah, kot neveste

Brez belih oblek letos ne bo šlo in kot sem že večkrat omenila, je bela obleka, vsaj v topli sezoni, zamenjala malo črno.

0 Delitev