Tag: prazniki

Dnevna eleganca med prazniki

Kako te zimske praznike ohraniti eleganco tudi skozi dan pa preverimo v tokratnem videu, ki predlaga kar nekaj čudovitih outfit idej.

Najlepši dodatki za konec leta

Verjetno tu ni potreben poseben poudarek, da so v samem vrhu trenutnih modnih dodatkov vsi tisti, ki premorejo obilico bleščic in leska v zlati, črni, srebrni ali kaki drugi IN barvi.

Božič 2019

Glitter ekipa vam želi mirne praznike in naj bo ta dan poseben tako, kot ste vi.

Te dni elegantne tudi v kolekciji Tory Burch

Za izredno elegantno praznično podobo je tokrat znova poskrbela tudi Tory Burch, v kolekciji katere pa ne manjka drobnih, delikatnih detajlov, intenzivnih barv ter opaznih outfitov nasploh.

Kako ustvariti Diorjev praznični look

Tokrat kozmetična hiša Dior predlaga izredno ženstven praznični look, kjer seveda ne manjkajo niti rdeče ustnice. Kako ga poustvariti? Poglejmo.

Bleščeča darila znamke Swarovski

Za letošnje praznike je znamka nakita in dodatkov Swarovski zopet pripravila poseben izbor, v katerem predstavlja nekatere najbolj bleščeče primerke, ki bodo več kot odlični tudi kot darilo.

Chanel ličila v praznični podobi

Do danes so že skoraj vse modne in lepotne hiše predstavile svojo praznično podobo, tokrat pa si oglejmo eno bolj magičnih in sicer za make-up kolekcijo hiše Chanel.

Inspiracija dneva

Rada bi vedela, da bo tudi Sofia, ko bo velika, ohranila to tradicijo.

Make-up, primeren tako za praznike, kot vsakdan

Brez rdečih ustnic in bleščečih vek tudi tokrat ne bo šlo, ker pa so prazniki še nekoliko oddaljeni, poglejmo make-up look, ki je primeren tako za posebne priložnosti, kot navaden vsakdan.

Zdaj je čas za udobje

Zimski mraz za mnoge predstavlja čas, ko je bolje ostati doma na toplem.

Nakit in dodatki za najdaljšo noč v letu

Bleščice so ta hip must have. To pa letošnjo sezono ne velja zgolj za praznični čas, temveč kar za celotno zimo …

Grinch z napako

Grinch ima prste vmes, vam povem! Mogoče jutri spečem božično torto. In čeprav vem, da Božiček ne obstaja, se konca v mesecu decembru še posebej veselim. Zakaj?

Casual, a še vedno praznično

Prazniki so tu in ne moremo mimo dejstva, da v tem času ne razmišljamo zgolj o zabavah in uživanju, temveč tudi o naši podobi, tako stajling kot lepotni.

Za praznike naj zasije tudi naš make-up

Bleščice imajo vsako praznično obdobje v svetu mode in lepote prav posebno mesto, zato ne preseneča dejstvo, da je sijoč make-up look tudi tokrat pravi must have tako za božični kot novoletni čas.

Najboljše darilo je lahko tudi dišava

Parfum je nedvomno eno od najpopularnejših daril, vsaj v ženskem svetu. Tudi letos verjetno ne bo nič drugače, zato pokukajmo v praznični izbor dišav znamke Chloe.

Preproste pričeske za posebne priložnosti

Poleg našega prazničnega oufit-a in make-up looka je seveda pomembna tudi pričeska in ker pač nismo vse frizersko spretne s svojimi lasmi, tokrat preverimo nekaj tistih frizur, ki jih lahko za takšne posebne priložnosti preprosto in hitro ustvarimo tudi same.

Elegantne stajling ideje za letošnji božič

Prazniki v nas prebudijo željo po posebni eleganci, udobju in toplini, kar se seveda močno odraža tudi pri naših stajling izbirah.

Domači piškoti kot božično darilo

Res je, da so najboljša darila prav tista, ki prihajajo od srca in za katere si vzamemo nekoliko več časa. Doma pečeni piškoti so zato lahko prelep poklon tudi za božič, zato tokrat poglejmo kar 4 predloge, kako jih dekorirati kot darilo.

December v znamenju zlate in srebrne

Določene barve, kot sta na primer tudi zlata in srebrna, so v resnici močno priljubljene skozi vse leto, ne glede na letni čas oziroma postavljene modne smernice.

Praznični glamur tudi pri čevljih

Vse že močno diši po praznikih in naše misli ta hip verjetno večkrat okupirajo tudi številne zabave s tisto novoletno na samem čelu.

Kako do popolnega eyeliner-ja

Opazen eyeliner na očeh je še vedno eden od najpopularnejših make-up look-ov, prav tako pa je to popoln izgled za glamurozne, praznične večere, zato tokrat preverimo, kako ga v nekaj korakih pričarati tudi na svojih očeh.

Pravljična Diorjeva božična čestitka

Božične čestitke v obliki reklamnih kampanj ta hip kar dežujejo, svojo pa je pripravila večina modnih in lepotnih hiš. Tokrat poglejmo Diorjevo iz lepotnega sveta, ki je seveda tudi letos naravnost pravljična.