Oznaka: stajling

Osnove dobrega stila

Osebni stil je nekaj, kar nas v vsakdanjem življenju močno definira in včasih se zgodi, da ga preprosto ne znamo izraziti v celoti.

0 Delitev

Planiranje spomladanskih outfitov

Pomlad je takorekoč tu in čeprav v zraku nad nami še vedno nekako visi grožnja zime, pa se kljub temu ne moremo upreti evforiji tople sezone.

0 Delitev

Stajling dneva: mamino

In naj dodam, da ima moja mama 81 let, zato se ji lahko le priklanjam in znova povem, kako srečna sem, da ju z očetom imam.

0 Delitev

Super nasveti za vse zimske outfit-e

Sestavljanje vsakodnevnih outfit-ov zna marsikomu povzorčati kar nekaj težav že v toplih dneh, kaj šele, ko zunaj zavlada zima. Tu je zato nekaj super stajling nasvetov, sploh ko se lotimo tehnike plastenja.

0 Delitev

Usnje v mojih stajlingih

Usnje omogoča veliko različnih kombinacij; všeč mi je pogledati, kaj sem nosila, tudi zato, ker me navdušuje za kombinacije, ki si jih bom še omislila

0 Delitev

14 stajling skrivnosti, ki jih mora poznati vsaka ženska

Ob poplavi modnih novosti je včasih težko ločiti med trenutnimi trendi, ki so nam všeč ter osebnim stilom, ki se nam pravzaprav najbolje poda. Tokrat je zato tu kar 14 stajling skrivnosti, ki bi jih morala poznati vsaka izmed nas.

0 Delitev

Stajling dneva: modro in belo

Danes sem se poigrala z zelo nosljivimi kosi, ki jih najraje nosim s športnimi copati, saj imam občutek, da zna nizka obutev zelo zdramatizirati outfit, ki bi drugače dobro deloval tudi s petami.

0 Delitev