Oznaka: topla sezona

V dom spustimo več svetlobe

Spomladansko obdobje ni le idealen čas za generalno pospravljanje, za prenovo in osvežitev naše garderobe, za sajenje cvetja in rastlin ter urejanje vrta, temveč je to tudi klic narave, klic toplih sončnih žarkov, ki jih z odprtimi vrati in okni povabimo v naš dom.

0 Delitev

Seksi poletni detajl

Naj kar takoj pojasnim, da tokrat govorim o razporku. In seveda se ob tem zavedam, da to ni le en najzapeljivejših detajlov v poletnem času, temveč je njegova priljubljenost razširjena kar skozi vse leto.

0 Delitev

Še malo in nosile bomo mini krila

Kar pa seveda ne pomeni, da smo jih zanemarjale skozi hladno sezono, temveč le to, da bomo vsak čas dosegli poletni bum, kjer bodo zaželeni le tisti čisto mini kosi.

0 Delitev

Topla sezona ne bi bila ista brez karo vzorca

Gingham ali vichy vzorec, kot mu pravijo, je nedvomno eden od tistih, ki nas v hipu spomni na tople, s soncem obsijane spomladanske ali še raje poletne dni.

0 Delitev

Spet bomo zapeljive v svili

V kolikor bi morala izbrati najbolj zapeljiv material, bi verjetno brez pomisleka rekla, da je to svila.

0 Delitev

Ne bojte se intenzivnih barv

Še posebej bo to obveljalo to pomlad, saj namreč prav ta v ospredje ponovno potiska vse, kar je opaziti že na daleč …

0 Delitev

Spet je čas za bele hlače

Tople sezone si zagotovo ne znamo več predstavljati tudi brez bele barve, ki nekako najmočneje izžareva svežino in lahkotnost, ki nas obdaja v teh mesecih.

0 Delitev

Torbice iz rafije velik hit tudi to toplo sezono

Lansko leto si bomo nedvomno zapomnile tudi po elementih iz rafije, ki so na modni sceni postavili povsem nove dizajne, nove ideje in s tem povsem nove stajling zgodbe. Poleg tovrstnih klobukov, sandalov in morda nakita ne gre zanikati dejstva, da so pomembno vlogo igrale predvsem pletene torbice, ki pa so letošnje leto priredile pravo poplavo med dodatki.

0 Delitev

V tilu od glave do pet

Govorice o novih trendih so vse glasnejše, a še več je tistih, ki pripovedujejo o modnih smernicah, ki se to pomlad vračajo prenovljene, osvežene.

0 Delitev

Calzedonia: Mladostna kolekcija za letošnjo pomlad

Kljub temu, da se je leto 2018 šele dobro pričelo ter da ostajamo v mrzlih dneh, pa so naše misli že močno pri pomladi, kar seveda velja tudi za številne modne hiše. Tokrat je tu nova kolekcija, ki jo je za tokratno toplo sezono pripravila znamka Calzedonia.

0 Delitev

Choker ogrlice ostajajo v trendu

Gre za trend, ki smo ga srečali že v preteklih 90., a niti približno v takem obsegu in popularnosti, kot ga doživljamo sedaj. Tu so chokerji za skoraj vse priložnosti, tako dnevne in casual kot tudi izredno glamurozne, večerne.

0 Delitev