Oznaka: visoka moda

Moda na metuljevih krilih

Tokrat je moda poletela na metuljevih krilih in naš vsakdan bodo barvali razni detajli ter potiski s tem krhkim, a čudovitim bitjem. Na modnih brveh so kraljevale dolge obleke, glamurozna izbira za posebne priložnosti.

0 Delitev

Ni je čez klasiko

Klasika je nekaj, kar te dni zelo močno zaznamuje mojo garderobo. Najdem se v tvidu in karo vzorcu, obožujem žamet, všeč so mi svilena bluza s pentljo in krila, ki sežejo do kolen ali malo čez, a nujno z visokimi petami.

0 Delitev

Karl Lagerfeld o najnovejši Chanelovi kolekciji

Vznemirljivi vonj po visoki modi je v zraku, saj so se na pariškem haute couture tednu mode ta hip že predstavile številne modne hiše, med katerimi je največ zanimanja ponovno požela tudi znamka Chanel.

0 Delitev

Čarobna visoka moda za princese

Čarobne večerne toalete so v pastelnih odtenkih: bile bi čisto po okusu Lady Diane, nedvomno pa so všeč tudi princesi Ranii iz Jordanije.

0 Delitev

Dolce & Gabbana: ponovno brez meja

V časopisih pogosto beremo, da se na Kitajskem vsak teden “rodi” nov milijonar, njegova kupna moč pa je kakor naftni vrelec za stroje modne industrije, ki hlepijo po novem gorivu.

0 Delitev

Visoka moda iz Pariza: sanjska, odbita in vedno čarobna

Na brvi smo občudovali nekaj najbolj odbitega, prefinjenega in norega, saj dejansko moraš biti zelo poseben, da ustvarjaš takšne kreacije. Marsikdaj nedosegljive. Ampak saj veste, sanjati je še vedno dovoljeno.

0 Delitev