Oznaka: zelena

Smaragdno zeleno lahko nosimo vse

To je ena tistih barv, ki jo sicer nekako pripisujejo predvsem rdečelaskam, pa vendar ta bogat odtenek čudovito deluje tudi pri temno- in svetlolaskah.

0 Delitev

Tri barvne kombinacije, s katerimi bomo zelo modne

Pred kratkim sem v članku omenjala, kako zelo IN je to jesen duo črne in bele, pa vendar ne gre zanikati glasnega dejstva, da so po drugi strani močne, opazne barve še kako zavzele celotno modno sceno letošnje hladne sezone.

0 Delitev

Modna inspiracija, ki smo jo našle kar na travniku

Nekaj najlepšega v poletnem času so tudi travniki. Segajo nam do kolen ali kar do pasu, poleg posebnih odtenkov zelene pa v njih najdemo nešteto drobnih cvetov, najbolj nenavadnih oblik in najbolj osupljivih barv.

0 Delitev

Tudi zelena ima svoje mesto med trenutnimi trendi

Zelena je ena tistih barv, ki je bila nekako vedno prisotna skozi celo zimsko obdobje, a vendar zagotovo ni stala v ospredju, kakor so to morda bile rdeča, pink in rjava, je pa kljub temu vedno znova poskrbela za odlično družbo ostalim kosom.

0 Delitev

Vedno razkošne v zeleni barvi

Kljub temu, da velja za umirjeno barvo, pa vendar zelena tudi to sezono dokazuje, da gre za vse prej kot za dolgočasne odtenke.

0 Delitev

Lepe kot sončnice

Njihove velike, rumene glave so bile složno obrnjene proti soncu, vse enake, vse prelepe. Nič čudnega, da si jih kot navdih poletja vsakokrat izposodi tudi modna scena …

0 Delitev

Kombinacija zlate in zelene za zapeljiv pogled

Pomlad bo ponovno poskrbela za nove, sveže trende tudi na področju lepote, a nekateri ostajajo aktualni skozi vse leto. Med slednje seveda sodijo tudi zadimljene oči oziroma smokey eyes, zato tokrat poglejmo glamurozno kombinacijo zlate in zelene.

0 Delitev

Praznični kosi v dnevni podobi

Praznično obdobje je ta hip nedvomno prevzelo vse, kar se seveda odslikava tudi na dnevnih stajlingih naše poulične mode.

0 Delitev

Štiri barve, ki ta hip vladajo hladni sezoni

Povsem jasno je že, da so intenzivne, opazne barve to hladno sezono bistvenega pomena tako na modni kot lepotni sceni. Bogati odtenki zato večkrat tvorijo izredno zanimive in hkrati zabavne outfite, ki še tako siv jesenski oziroma zimski dan v trenutku poživijo.

0 Delitev

Kako smaragdno zeleno uporabiti na očeh

Smaragdno zelena je vsekakor ena tistih barv, ki se čudovito poda prav jeseni, predvsem pa je zelo popularna prav letošnjo hladno sezono. Kako jo uporabljati na očeh in pri ličenju nasploh zato spoznajmo v tokratnem videu.

0 Delitev

Hlačni kostimi tokrat med top izbiro

Velik hit je to hladno sezono postala tudi poslovna moda, torej ogromno kosov, ki nas že na prvi pogled “popeljejo” v pisarno, na sestanek oziroma pred računalnik. Med slednjimi se na najvišje mesto zagotovo uvrščajo blazerji, še bolj pa kompleti z njimi, tokrat predvsem hlačni kostimi.

0 Delitev

Trije trendi iz Londona

Tako kot pri predhodnem v New Yorku, so po modnih brveh zakorakale manekenke v najnovejših kreacijah, ki jemljejo dih.

0 Delitev

Smaragdno zelena za prave dame

Zelena tokrat prihaja v mnogih odtenkih, zaželeni so tako kaki kot travnati ali celo petrolej, a za prave dame je tu večni odtenek smaragdno zelene, ki vedno znova velja za enega najbolj bogatih in elegantnih.

0 Delitev