Oznaka: živalski potisk

Must have spomladanske jakne pod 30 €

Upam, da vam izbor nove jakne ne dela preveč preglavic, če pa potrebujete še nekaj inspiracije, so tukaj modni kosi pod 30 €.

0 Delitev

Stajling dneva: superge!

Vzorci, barve, različni podplati in celo platforme, vezalke, vse govori o tem, da se okoli tega dodatka dogaja res veliko.

0 Delitev

#4 Glitter z Lorello

Kako lepo je kramljati o svetu mode in ugotavljati, da je Sarah Jessica Parker še vedno carica, živalski potisk pa je trend, ki ga lahko nosimo vse. Uživajte!

0 Delitev

Kako nositi živalski potisk

Nosite ga v majhnih dozah, a vseeno ne ravno tako, da je neopazen, ker to ni njegova misija. Cilj je, da ste malo drugačne in ravno prav seksi.

0 Delitev

Katere vzorčke lahko mešamo med seboj

Mrzla sezona je zares razgibana na področju oblačil ter modnih dodatkov in tukaj je mogoče opaziti veliko priljubljenost živahnih barv, zanimivih silhuet in seveda pisanih vzorčkov, ki ne smejo manjkati. In ravno različni potiski so prava poslastica za modne sladokusce, ki jih lahko nosimo na različne načine. Eden izmed priljubljenih pa je tudi mešanje različnih vzorčkov med seboj.

0 Delitev

Kako nositi kanček živalskega potiska

Moj nasvet je, da štartate z majhnimi dodatki: salonarji s peto ali balerinke, tanek pas in mini torbica bodo popolnoma dovolj.

0 Delitev

Pet decembrskih stilov

V morju lepega, elegantnega in lesketajočega sem izbrala pet stilov, ki so mi zelo všeč.

0 Delitev