#10 Glitter z Lorello

Poletje se neverjetno bliža in kot modna navdušenka vam povem, da je moja duša že globoko zakopana v topli sezoni. Barve, kopalke, bela, novi laki za nohte, bleščeče šminke in dolg dopust so aduti, ki mi v tem trenutku hodijo po glavi. Vsako oddajo pripravim z ogromno ljubezni in spoštovanja do vsega, kar me obkroža, do vas, ker mi sledite, in do sebe, ker vem, koliko je truda za vsakim korakom, ki ga pustim za sabo. In danes je sreda, še bolje, sreda zvečer, kako čudovit trenutek za vse tisto, kar še pride!

Roke so naša vizitka, dobro je, če jih negujemo in skrbimo za njih. Krema, piling, masaža, pravi lak so pripomočki, ki vedno pridejo prav in nanje ne smemo nikoli pozabiti.

Poletna kolekcija znamke Comma je naravnost čudovita in sofisticirana, tako kot vedno. Med vodilnimi barvami je črna, a drugi odtenki še pridejo.

V Milanu sem si ogledala revijo Genny v slogu bele in zlate barve, s kombinezoni in super seksi kosi, v katere se ni težko zaljubiti. Kar se v resnici zgodi prav vsako sezono.

Le Silla nam ponuja bleščeče čevlje in sandale za posebne priložnosti, a v resnici bi jih obule kar vsak dan, če bi samo prišle do njih! Cena zna namreč biti kar zahtevna.

Petra Windschnurer je moja odlična prijateljica, super urednica revije Elle, strokovnjakinja za modo in … hmm, tako noro zanimiva ženska, da sem jo kar malo povprašala o modi, trendih in nasvetih na področju stila.

Vzemite si 20 minut časa za vse, kar je lepo, in nikar ne pozabite, da veliko dobrega še pride!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.