#11 Glitter z Lorello

Etro mi je ukradlo srce, a to se zgodi ob vsaki sezoni. Tudi v tej oddaji vas popeljem v Milano in skupaj z Veronico si bomo ogledali etno trende.

Kakšna očala so v modi? Različna, a vsekakor je pomembno, da jih izberete na podlagi oblike obraza in ne trendov. Ker so očala pravzaprav zelo intimna stvar, ki zna tvoriti dober stil.

Prihaja topla sezona in najbrž vas zanima, kaj vse bomo nosile. V resnici veliko različnega, a na prestolu bo bež barva, prava poslastica za ljubiteljice elegance.

Vse ljubiteljice nakita se bodo razveselile velikih, pravzaprav ogromnih kosov, ki prihajajo. Vse diši po etno slogu in daljnih deželah, hkrati je super zanimivo in drugačno od že videnega.

Jutri je valentinovo in tukaj je nekaj nasvetov, kaj lahko oblečemo. Nekaj rdečega, malo črno, visoke pete ali plisirano krilo. In seveda ne pozabite na lepo perilo.

Drage moje, uživajte!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Joj, zdaj sem komaj dojela, da sta v bistvu dve Bleščici in to različni. Mislila sem da je sedaj v ponedeljek na TV, v sredo pa tukaj ponovitev (res sem blond in to od rojstva). Sedaj bom tole sredino nadoknadila za nazaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.