Če so vam všeč kvalitetni in originalni čevlji, ki dišijo po italijanskem dizajnu, potem vas bo navdušila tudi znamka Casadei.

Chanel je sinonim za prestiž in razkošje, nekaj kosov poletne kolekcije pa je prispelo tudi v Slovenijo in ovekovečilo zadnjo številko revije Grazia.

Kako izbrati pravi puder? Kako imeti lepo kožo? Katere so napake, ki jih na področju ličenja ne smemo narediti? Lepotni nasveti pridejo vedno prav.

Na prestolu visoke mode so arabski oblikovalci, ki v tem trenutku narekujejo trende in predstavljajo razkošno, elegantno, bleščečo modo. Težko se jim je upreti.

Kako izbrati pravo barvo za lase? Kdaj in kako se pobarvati? Kako ohraniti bleščečo barvo tudi takrat, ko nismo sveže pobarvane? Boris vam bo povedal vse!

Želim vam prijeten ogled in čudovit beg v svet estetike.

3 Comments

 • Posted 21. februarja, 2019 12:33
  -vesna

  Res je, svet estetike je prečudovit!
  Hvala, Lorella za vse estetske podobe, ki nežno pobožajo dušo in srce!

 • Posted 25. februarja, 2019 8:49
  -Lučka

  Hvala Lorella za vse, krasna si. Krasne so tudi vse tvoje oddaje. Na svoj pametni telefon sem si “TE” namestila na prvo stran jn si ves čas ob meni . Prosim te, da posveti se tudi nam starejšim damam, nad 50 in 60 let. Se pravi tudi nam, ki smo se že upokojile. Tudi me se rade modno oblačimo in mnoge smo še vedno lepo vitke, tako da si lahko privoščimo res široko paleto oblačil. Zanimajo me tudi frizure in primerne barve las, za nas ki že sivimo ali smo že sive. Vesela bom tudi nasvetov za make up nas starejših dam. Hvala v naprej draga Lorella. Še to, spremljam te tudi na You tub-u. Pozdravček Lučka

Komentiraj