#13 Glitter z Lorello

Tokrat začenjamo s poletno kolekcijo, ki mi je zelo ljuba: Luisa Beccaria bo navdušila ljubiteljice elegance, lepote in čistega, prefinjenega stila. Še več tega, prosim!

Kaj vse mora imeti moški za dober stil? V resnici veliko in podobno kot pri ženskah mu je danes na voljo vse, če le zna dobro izbrati.

Trenč je večen kos, ki vedno poskrbi za odlično garderobo in stil, ki ga ni moč prezreti. Poleti, spomladi, pozimi in jeseni, v resnici je vedno aktualen, zato srčno upam, da ga imate.

Klobuki in pokrivala bodo v letošnjem poletju zelo v modi. Pripravite se na barvite modele, bombaž, rafijo in na kavbojski stil, seveda interpretiran na ženstven način.

Ste za shabby chic? Jaz ja in bi ga imela prav povsod. Navdušujejo me poročne obleke, notranja oprema in nakit, ker ta slog diši po preteklosti in je tako noro romantičen.

Želim vam prijeten ogled in veliko lepih občutkov v svetu estetike.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.