#18 Glitter z Lorello

Obožujem ga! Ermanno Scervino je pravi mojster pret a porter mode, ki že meji na visoko. Nora sem na njegove čipke in kombinacije, ki združujejo moško in žensko.

V salonu Hairspa v Ljubljani najdete vse, kar potrebujete za odlično nego las. Tokrat sem se s Sanjo pogovarjala o spetih pričeskah ter o tem, kako biti vedno urejene.

Ildo Damiano je strokovnjak za stil in čudovit človek, s katerim se vedno rada pogovarjam. Njegov občutek za modo navdušuje tudi zvezdnice in tudi tokrat je nastal prav zanimiv intervju.

Kakšne bodo neveste v letošnjem letu? Nedvomno čudovite, romantične, a hkrati tudi zelo seksi. Četudi niste tik pred usodnim da, menim, da je tovrstna moda prav gotovo sanjska.

Tudi Ralpha Laurena obožujem. V New Yorku je spremenil svojo trgovino v super šik Kafe Lauren, kjer se je odvijala modna revija. Imela bi vse!

Želim vam prijetno gledanje.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.