Elisabetta Franchi mi je ukradla srce. Poglejte poletno kolekcijo in vam bo vse jasno! In ona je super energična ženska, od katere se lahko naučiš veliko.

Charlize Theron je feministka tega sodobnega časa. Všeč mi je v vlogi igralke in tudi kot manekenka, da ne omenjam njene neskončne lepote, ki kar jemlje dih.

Med najbolj slavnimi manekenkami ta hip je Italijanka Vittoria Ceretti. Prav neobičajno, glede na to, da je v modnem svetu kar malo italijanskih manekenk.

Zanimali so me trendi na področju svečanih oblek ter kreacij za posebne priložnosti. O tem sem se pogovarjala s Francesco Brandi, lastnico novega tržaškega butika Qualcosa di Blu Party.

Kaj pa Dolce in Gabbana, sta še vedno živa? Po kitajskem škandalu sta kar malo tišja, čeprav se je v Milanu odvijala enkratna modna revija visoke mode in draguljarstva. Ni kaj, Stefano in Domenico preprosto obvladata.

Poznate restavracijo Salina v Portorožu? Jaz jo obožujem in hrana je naravnost božanska. V LifeClassu poskrbijo za dobro vzdušje tudi med mojim snemanje in da, prav gotovo nismo lačni!

Komentiraj