Če obstaja znamka, ki jo obožujem in ima vedno nekaj primernega zame, potem je to Massimo Dutti. Morda ne veste, da gospod Dutti v resnici ne obstaja, je izmišljeno ime, zelo pametna poteza, ki so jo potegnili lastniki Zare. A v tem primeru je kvaliteta veliko boljša.

Poznate znamko Erborian? Jaz sem čisto navdušena. Včasih je tako, da najdeš linijo izdelkov, ki ti je všeč tudi zaradi vonja in ta me globoko poboža po duši. Povrh vsega imajo top linijo proti gubam in maska BB shot je, “da padeš dol”. Ne mislite, da gre za reklamo, je zgolj moje mnenje.

Sem nora na rože in jih ves čas kupujem zase. Šopek svežih rož me naredi zelo srečno in mislim, da bi si ga vsaka morala privščiti. Zdaj sem izvedela, da obstajajo tudi rože proti zlu in zato, da v življenju speljemo vse projekte. Torej si lahko mislite, da je moj dom v resnici kot cvetličarna. 🙂

Kapo dol za ekipo Steklarne Rogaška. Že nekaj let sodelujem s temi čudovitimi ljudmi, ki ustvarjajo kristalne sanje za dom. Sklede, kozarci, dodatki za jelko, vaze in še kaj bi se našlo … Obiskala sem prodajalno v Ljubljani in ostala očarana, nekako kot Alica v čudežni deželi.

Maja Golob je tista super nora ženska in moja prijateljica (kako lepo je uporabljati to besedo!), ki je napisala knjigo Ne Čakaj na vikend. Obiskala sem jo zato, ker sem si želela nekaj nasvetov na temo, kako biti srečna in bolje organizirana. Njeni odgovori pa so … no, boste videle!

Boste za božič in praznike doma? Jaz ne in se prav veselim snega. Sicer so tudi prestolnice top izbira, v mojem srcu pa … New York forever, a to že veste. Za konec torej nekaj nasvetov na to temo, v upanju, da boste uživale v virtualnem potovanju, ki se konča v Zagrebu, prestolnici z najlepšim adventom v Evropi. Kakšna sreča, da smo tako blizu!

Drage bralke, hvala, ker mi sledite. Upam, da bo tudi nocojšnja oddaja čarobno potovanje za dušo. Uživajte.

2 Comments

 • Posted 13. decembra, 2018 11:54
  -Maja

  Draga moja super nora prijateljica, ti si totalna carica! Še naprej s takšnim zanosom trosi svoj čarobni ‘glitter naokrog, saj z njim vsem nam lepšaš življenja. Hvaležna, ker sem del tvoje zgodbe. Objem, Maja <3

  • Posted 13. decembra, 2018 19:10
   -Lorella Flego

   Uiiiiiii girrrrrrls rule the world!!! Hvala Maja xoxo

Komentiraj