Mojster pletenin in super šik mode, Piero Cividini, je človek, ki te ne razočara, in vedno sem zelo vesela, ko ga srečam v Milanu.

Prihaja nova kolekcija Tom Tailor za Toni Garrn. Čudovita manekenka je namreč poskrbela za kapsulno kolekcijo, ki bo na voljo tudi pri nas od jutri.

Obiskala sem Sanjo Karasman v salonu Hairspa v Ljubljani in ji tudi tokrat ukradla veliko odličnih nasvetov na področju las in pričesk.

Ajda Sitar je pri nas ena izmed najbolj uspešnih modnih blogerk. Kar pa mi je osebno zelo všeč, je, da je razgledana, zgovorna, inteligentna in zabavna.

Kje je končal Roberto Cavalli? Brand še vedno obstaja, on pa je šel dobesedno v pokoj in mi ga zelo pogrešamo. Cavalli brez Cavallija je povsem druga zgodba.

Maja Štamol se je vrnila iz Washingtona, polna dobrih vtisov in s prodano kolekcijo. Velik uspeh za našo oblikovalko, ki pa je prav dolgo na modni sceni.

Monique Lhuillier izdeluje poročne obleke in tudi dodatke za dom, ki prav jemljejo dih. Drage moje, v današnji oddaji bo ogromno lepega in srčno upam, da boste uživale.

Komentiraj