Kako mi je všeč moda Laure Biagiotti! Vedno čista, brezhibna in zelo elegantna. Povrh vsega zelo spoštujem delo Lavinie Biagioti, ki tako pogumno in vztrajno vodi družinsko podjetje. Dvojni hura za ženske!

V Milanu sem srečala Erin Parson, svetovno mojstrico ličenja, ki je med drugi tudi osebna maskerka Gigi Hadid. Imela sem zelo prijeten pogovor, saj je Erin čudovita ženska.

Swarovski je zelo uspešen tudi na področju lestencev. Njihove kreacije so idealne za večje prostore, ameriške vile in razkošne palače. Čudovito lesketanje te vsakič znova prevzame.

Dišava Light Blue ima nova obraza! To seveda ne pomeni, da bomo Bianco Balti in Davida Gandyja pozabili, daleč od tega, a tudi nova mladeniča nista od fare! Dolce&Gabbana preprosto obvladata!

Rože so že zdavnaj okužile vse področja. Najdemo jih v modi, v svetu kopalk in perila, doma in še kaj bi se našlo. Čudovit trend, ki močno diši po lepi sezoni … In, mimogrede, naj že enkrat pride sonce!

Soul oddih je tisto, kar potrebujete! Najdete ga v LifeClass hotelih, torej v Portorožu, in tako boste polne energije in s prirojenim telesom zakorakale v poletje. Pri njih je tako ali drugače vedno vrhunsko, od kulinarike do bazenov, od masaž do bivanja v hotelih.

Komentiraj