#26 Glitter z Lorello

Všeč  mi je Lady Kitty Spencer, tudi zato, ker rahlo spominja na princeso Diano. In seveda je zelo elegantna ženska, ki ne ostane neopažena.

Na Dunaju sem si ogledala čudovito kolekcijo Frey Wille posvečeno Van Goghu. Neverjeten poklon umetnosti in barvam, ki so noro izrazite in divje tako, kot nam je všeč.

Bvlgari nam od nekdaj ponuja nakit, ki jemlje dih, in seveda je tako, da so določeni kosi ikonični. Zanimiva je tudi zgodovina znamke.

Max Mara ne očara le s plašči, temveč tudi s poletno kolekcijo, ki ostaja klasična, uglajena in po svoje športna. Predvsem pa nosljiva.

Zelo odbita in umetniška je Iris Van Herpen, oblikovalka ki izdeluje obleke, kot bi bile prave umetnine. Njen pristop do mode je poseben in prepoznaven, nekaj povsem drugačnega v svetu mode.

Razkošen dom je nekaj čudovitega, čeprav razkošje ni vezano na velikost, prej bi rekla, da ima veliko skupnega s tem, koliko se zavzamemo za stvari, pohištvo in kose, ki jih imamo doma.

Uživajte.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.