Atelier Rebul sedaj tudi v Celju

Res sem prav vesela, da se ta uspešna zgodba nadaljuje, saj si te dišave za dom zaslužijo le najbolje. In sedaj je Atelier Rebul prisoten tudi v Celju, v Citycentru, z ljubko trgovino, ki zelo popestri ponudbo prav tako ljubkega centra. Kot veste sem zvesta uporabnica dišečih palčk, sveč, mil in všeč mi je, če ima dom vonj, prav tako, kot mi je všeč, da tudi sama izberem parfum, ki je, v določenem obdobju, pravi zame. Skozi leta sem se naučila razumeti sebe in težko mi je ostati zvesta le enemu vonju; sicer se to zgodi tudi za nekaj let, a zelo rada eksperimentiram in marsikdaj pomešam dišave med seboj. Tako dobim nekaj povsem svojega in edinstvenega.

Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul

Podobno velja za dom: ali obstaja kaj lepšega kot to, da prideš domov in vse diši? Če je bilo pozimi pri meni kot v pravljici s cimetom, sem zdaj zamenjala dišave in šla na nekoliko bolj cvetlične, vendar priznam, da so v Atelierju Rebul poskrbeli za vse okuse in nosove, zato je prav vsaka dišava nekaj posebnega. In všeč mi je, ker parfumi pripovedujejo zgodbo, imajo vsebino, prihajajo od daleč in s seboj prinašajo kanček neznane zgodovine. Začetki Atelier Rebul sežejo v davno leto 1895, ko je Jean Cesar Reboul odprl svojo prvo lekarno v Istanbulu. Lekarna, ki je šla skozi zgodovinsko obdobje Osmanskega cesarstva in je vse do danes še vedno prisotna na prvotnem naslovu. Si mislite? Nekatere stvari so dejansko večne.

Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul

V času, ko smi bili vsi več doma, smo morda začeli bolj ceniti pomembnost doma in dejstva, da nas mora vsak dan znova čakati kot varen objem. Zato je smiselno vlagati v lepe stvari, ki jih imamo doma, v čiste in dišeče prostore, ki poskrbijo za dušo in v drobne stvari, ki so morda na prvi pogled nepotrebne, v resnici pa vedno poskrbijo, da je življenje lepše. No, in lepše bo sedaj tudi v Celju!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.