V svetu lepote je trend balayage še vedno neprekosljiv. Nad vsem tem, balayage prihaja v mnogoterih oblikah, vsaka enako šik kot prejšnja. Ne da bi postali preveč tehnični, je balayage dejansko izraz, ki označuje način, kako frizer nanese barvo. Balayage je tehnika prostih rok, ki ustvarja nežno dimenzijo, posnemajoč naravno posvetlitev las na soncu. Barva se nanaša na srednje dolžine in konice, ne pa neposredno na korenine, kot bi to storili pri celotnem barvanju las ali folijastih pramenih. Najbolj čudovita stvar pri tem pa je, da je način izvedbe tehnike popolnoma odvisen od vsakega posameznega frizerja.

Če bi odprli Instagram in vtipkali ‘balayage’, bi videli toliko umetniških interpretacij. Prvotno je to bila francoska tehnika, ki izhaja iz besede ‘pometanje’ barve na lase. Ustvarja popolnoma prilagodljivo, personalizirano barvno zaključno plast v primerjavi z vsako drugo tehniko, in izgleda naravno. Možnost, da prilagodite barvo, je naredila to tehniko priljubljeno med tistimi, ki se bojijo sprememb barve. Lahko ste tako subtilni (ali drzni), kot želite, s sposobnostjo oblikovanja popolnoma prilagojenega zaključka, ki zahteva zelo malo. Toda le zato, ker balayage ustreza vsem, še ne pomeni, da gre za enotno rešitev. Ker zahteva določeno mero prilagajanja in personalizacije, je pomembno, da natančno veste, kakšen stil želite, preden sedete na frizerski stol.

Torej, ali ste pripravljeni na popolnoma prilagojen in naraven videz z balayage tehniko? Odločitev je vaša, a rezultat bo zagotovo osupljiv.

1 Comments

  • Posted 4. aprila, 2024 10:02
    -Klara

    Zelo vsecno!

Komentiraj