Baročne barve za novo kolekcijo ličil Mac

Po kolekciji Botanic Panic so si pri Macu omislili še eno čudovito in povsem novo jesensko kolekcijo. Poimenovali so jo Tempting Fate in kar nas takoj prevzame, je izvirna baročna embalaža, ki stavi na zlato in vijola barvo. Kolekcija je v omejeni izdaji, sofisticirana, bogata, ženstvena in povsem ekskluzivna. Palete za oči vsebujejo osem barv, tukaj pa so tudi tri različne teksture, ki omogočajo različne videze:

  • Prismetallic, za tiste, ki si želijo metaliziranega učinka.
  • Leather Lustre, za satenast in zelo barvit videz.
  • Sparkler, za zelo bleščeč videz.

Osvetljevalci in različni svinčniki za oči stavijo na zlato barvo, ki je super odtenek za jesenske make-upe, ker gre lepo z rjavo, oranžno, barvo slive, bež. Povrh vsega zlata barva poskrbi za občutek zagorelosti takrat, ko je poletje mimo in želja vseh nas je, da bi bile čim dlje vsaj približno zagorele. Prav zlata namreč omogoča glamurozne videze in jo zato pri Macu kombinirajo z večno rdečo šminko, ki deluje rahlo mat. A nič se ne bojte, nova sezona ponovno stavi na glosse in lepe, sočne ustnice, ki jih vedno poudarimo z lepimi barvami. Macova kolekcija ponuja kar nekaj dobrih pripomočkov, med katerimi je tudi pršilo za fiksiranje ličil, ki je nepogrešljivo.

Vir: Mac Tempting Fate
Vir: Mac Tempting Fate

Kot vidite, bo jesen prinesla kar nekaj zanimivih novosti!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.