Bi nosile pižamo tudi zunaj?

Moda je letos doživela preobrat, za katerega je verjetno “krivo” stanje sveta, ki nas je “priklenilo” na dom. Karantena je prinesla veliko sprememb in v modnem svetu je začelo vladati udobje. Skoraj vsi večji ponudniki oblačil ponujajo trenirke v različnih krojih ter barvah, naslednji korak pa so zagotovo modeli pižam, ki naj bi jih lahko nosile tudi kot dnevno oblačilo. Ta slog oblačenja pa ni nobena novost, saj so kompleti iz svile med trendi vladali že v preteklosti.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Ohlapni modeli, ki navdušujejo v različnih barvah ter vzorčkih, brez dvoma niso dolgočasna izbira. Od pastelnih odtenkov roza in modre pa do bolj opaznih, kot so smaragdno zelena in rumena ter oranžna. Med potiski zasledimo rože na sto in en način, geometrijske like in logote prestižnih modnih znamk. Seveda obstaja veliko modelov, ki bodo bolj všeč ljubiteljem minimalizma. To so čisto basic črno-beli kompleti iz svile, ki jih največkrat spremljajo preprosti detajli, kot so zanimivi gumbi ali pa vezenine.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Fashionistke tovrstni trend nosijo na različne načine. Komplet iz svile lahko nosite z različno obutvijo od športnih copat pa vse do visokih pet, seveda je vse odvisno od priložnosti, za katero se oblačite. Za piko na i ne pozabite na torbico in nakit, ta pa naj bo čim bolj preprost, sploh če je vaš izbor pidžama komplet v statement barvah ter vzorčkih. Drugi način nošenja tega trenda pa je, da uporabite le zgornji del pidžame in spodaj oblečete na primer jeans hlače, lanene hlače ali pa krilo. Pazite le, da vaš spodnji del ne bo preveč oprijet, širši modeli pridejo tukaj bolj v poštev, saj se sicer izgubi bistvo nošenja tega udobnega trenda.

vir: Zara
vir: Yolke
vir: Olivia von Halle
vir: Nordstrom
vir: Frame
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.