Biseri tam, kjer jih ne pričakujete

Ok, nekaj drži kot pribito: ogrlica z biseri je kos, ki bi ga morale imeti vse, ni pa edini. Zanimivo, kako so biseri del našega vsakdana in kako nam jih moda ponuja, v vseh modnih različicah. Daleč od tega, da so le za zrele ženske, pravzaprav nasprotno: poskrbijo za piko na i in so izredno lepi takrat, ko želimo vsaj malo osvežiti videz. Načinov je ogormno.

Biseri na obročih
Biseri na špangicah
Biseri na špangicah
Biseri na obročih
Biseri na broški
Biseri na broški

Dodatkov za lase prav gotovo ne manjka. Špangice in obroči so na prvem mestu in vse kaže, da so vsi posuti s perlami. Bela doda kanček glamurja in je izredno lepa na žametu. Tudi broške imajo poseben čar in delujejo ravno prav vintage. Kako pa je z garderobo? Najnovejše pletenine imajo bisere kar na rokavih, manšetah in ovratniku: vse to doda povsem navadni pletenini veliko elegance. Tudi hlače znajo imeti kakšen poseben rob iz biserov, čevlji pa se že nekaj sezon bohotijo z belimi perlami.

Biseri na hlačah
Biseri na čevljih
Biseri na majici
Biseri na čevljih
Biseri na majici
Biseri na kapi
Biseri na torbicah

Ker je to sezona volnenih dodatkov, nikar ne pozabite na kape, šale in rokavice: vse je lepše,  če so posuti biseri, kar velja tudi za garderobo za naše male princese!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.