Blazer v novi kombinaciji s krajšimi hlačami

Športen slog še vedno kraljuje med modnimi uličnimi trendi. Ta je nepričakovan in kombiniramo ga lahko z različnimi stili oblačenja. Med temi zelo pristaja tudi na bolj elegantne  kose in tako je nastala tudi naslednja modna zgodba. Nepričakovano sta se združila dva kosa oblačil, ki sta si na prvi pogled izredno drugačna – pravi nasprotji. Klasičen, vedno eleganten in sofisticiran blazer ter športne kratke hlače, ki rahlo spominjajo na tiste, ki jih nosijo kolesarji. Svež videz, ki je idealna izbira med prehodnim obdobjem, navdušuje ljubiteljice mode po vsem svetu. In če se vam na prvi pogled zdi tovrstna športno-elegantna kombinacija težko nosljiva, je tukaj nekaj nasvetov, kako uspešno nositi ta videz tako, kot so to storite različne fashionistke.

vir foto: Pinterest
vir foto: Pinterest
vir foto: Pinterest
vir foto: Pinterest

Ključ do popolnega videza se skriva v pravem ravnovesju. Izbran blazer naj bo malce bolj overzised, kratke hlače pa naj bodo oprijete. Če želite poudariti žensko postavo, pa izberite še pas, ki bo ustvaril videz peščene ure. Namesto pasu pa lahko uporabite tudi marsupijo (torbico okoli pasu) in učinek bo izredno podoben. Izberite med dvema barvnima temama; monochrom je prvi barvni trend, ki naredi nošenje oprave še bolj šik, torej odločite se za eno barvo in si omislite blazer ter kratke hlače v enakem odtenku. Druga modna barvna kombinacija pa je, da si izberete hlače v nevtralnem odtenku kot je bela ali pa črna ter blazer v živahni statement barvi.  Kar se tiče blazerja se lahko pozabavate z različnimi barvami pa tudi vzorčki. Rdeča, rumena in vijolična so must have izbira, modni strokovnjaki pa tudi prisegajo na karo vzorček. In če vas zanima, kaj najbolj pristaja na prej omenjeno opravo; izbirate lahko med športnimi copati za lažji korak, ljubiteljice pet pa si privoščite bolj elegantno izbiro sandalov z visoko peto ali pa klasičnih salonarjev.

vir foto: Pinterest
vir foto: Pinterest
vir foto: Pinterest
vir foto: Pinterest
vir foto: Pinterest
vir foto: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.