Bleščeče hlače za posebne priložnosti ali kar tako

Tu so dnevi bleščic, saj se prav vsakokrat vanje čudovito ovije ves mesec december. Letos to v resnici sploh ni težko, saj nas glitter kosi spremljajo kar vsako sezono, sploh pa se zadnja leta radi ohranjajo skozi vso zimo. Še posebej svetlikajoče se hlače so eno tistih super vsestranskih oblačil, ki vedno pridejo prav ob posebnih priložnostih, kot so božični in novoletni prazniki, rojstni dnevi ali poroke, hkrati pa so zelo nosljive tudi ob povsem casual trenutkih, ko si v našem vsakdanu preprosto zaželimo kanček več glamurja.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tako ali še bolj kot bleščeče krilo so hlače torej presenetljivo vsestransko oblačilo, saj nudijo statement element, v družbi katerega so povsem dovolj že nevtralne pletenine, bazičen puli ali bela oziroma črna srajca. Znova so super IN v kompletu z blazerjem, torej kot hlačni kostim, kjer so letošnje zimske praznike v ospredje stopili predvsem različice v pink oziroma roza barvi, v kraljevo ali temno modri ter zeleni in rdeči, hkrati pa seveda ostajamo zvesti klasikam, kot so zlata in srebrna, črna in nude. In ko je govora o bleščečem, bleščice niso edina izbira, temveč k temu sodijo tudi vsi lesketajoči se materiali, sploh modni saten, zlate in srebrne nitke in celo žamet.

Pinterest
Pinterest

Glitter hlače delujejo super zapeljivo v družbi ujemajočega se glitter topa, celo crop topa, ko je na zabavi dovolj toplo, medtem ko njihov efekt opaznosti nekoliko umirimo z debelim pletenim puloverjem ali tankim pulijem, hkrati pa lahko petke letos nadomestimo kar z loafer čevlji. Zadnje čase prisegamo na retro look, kar pomeni, da tudi tovrstne hlače prihajajo predvsem v izredno širokih, kanček zvončastih krojih, a po drugi strani za več ženstvenosti raje posezimo po tistih ravnih ali cigaretnih modelih, ki segajo do gležnjev in se izredno dobro dopolnjujejo z visokimi petkami.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.