Bodimo pripravljene na spomladansko utrujenost

Za vogalom je lepa sezona in to je čas sprememb, ki od nas zahteva pripravljenost. Po dolgem zimskem spancu se narava prebuja in prebuja se tudi naše telo. Vsako leto nas doleti tudi spomladanska utrujenost: rade bi dlje spale, imamo veliko manj energije in zdi se nam, da smo že na začetku popoldneva popolnoma brez moči. Kar dobro je, če smo na vse vsaj malo pripravljene in si pomagamo po najboljših močeh.

Foto: Zen

Običajno se utrujenost začenja prav marca, ne zmoremo prenesti fizičnih naporov, obrambni sistem ni tako učinkovit kot sicer, počutimo se lene in počasne. Najbrž je deloma kriva rekreacija, ker pozimi običajno zelo počivamo in, no, letošnja zima je bila prav gotovo čudaška, veliko več smo bile doma in dejstvo, da smo poslušale le negativne novice, ni pomagalo. Dan se zdaj počasi daljša, sonca je vsak dan več, življenjski ritem se spremeni in to pomeni, da moramo čim prej spremeniti zimski način življenja ter se tudi same prebuditi.

Foto: Zen
Foto: Zen

Prebujenje torej. Zelo občudujem to besedo, ker v sebi skriva ogromno različnih odtenkov in zdi se mi, da je v teh časih še kako pomembna. Se strinjate? Da bo vse skupaj lažje steklo, imamo danes na voljo kar nekaj pripomočkov, ki nam lahko zelo pomagajo. Med temi je tudi Immuno 24, izdelek, ki vsebuje 71 naravnih učinkov in poskrbi za močan imunski sistem ter odlično psiho-fizično kondicijo. 13 za zdravje pomembnih vitaminov, vsi ključni minerali, 22 esencialnih aminokislin ter 20 izbranih rastlinskih izvlečkov omogoča izpolnitev ciljev in vse, kar potrebujejo naši možgani, mišice, telo ter imunski sistem.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Vitamini D, A, B6 in B12 ter minerala cink in selen imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema. Vitamini C, B2, B6, B12, folna kislina in magnezij prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamini C, B3, B6, B12 ter folna kislina pa skupaj z magnezijem prispevajo k normalnemu psihološkemu delovanju. Cink, železo in jod imajo vlogo pri kognitivnih funkcijah.

Foto: Zen
Foto: Zen

Immuno 24 je ključen izdelek v jesensko-zimskem času, ko je močan imunski sistem ključ za uspeh, ter v spomladanskem času, ko je na pohodu pomladna utrujenost. Immuno 24 vam bo podaril predvsem energijo in takoj boste opazile več koncentracije, kar se mi zdi super, glede na to, da smo ženske multi tasking in delamo vedno več stvari hkrati. Osebno sem pazila tudi manjšo željo po počitku, sploh po kosilu, ko me je dnevna soba kar vabila, potem pa je bilo težko vstati iz fotelja. Izdelek je 100 % naravnega okusa in barve, brez GSO, glutena, laktoze.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.